Pozvali smo vas da nam pokažete svoje mješance. Predivni su

Foto: Čitatelji

Danas je Svjetski dan mješanaca, pa smo vas pozvali da nam pokažete svoje ljubimce. Fifi je mješanac Shih Tzua i Bichona. Ima pet godina, u Sisak je stigao iz Krapine, gdje je kao štene odbačen u dvorište djevojke koja ga je spasila. Teški dani su iza njega, i danas maksimalno uživa sa svojom obitelji.

Donna je udomljena 21. prosinca prošle godine iz azila u Bjelovaru. Tada je imala dva i pol mjeseca, a sada je sretan pas koji uživa u društvu vlasnice, njezinog supruga i njihove djece. Ove godine prvi put je otputovala i na ljetovanje.

“Uživa u kupanju. Pravi je plivač i obožava vodu, ipak je ona mješanka labradora i hrvatskog ovčara. Jako volimo našu Donnu i presretni smo što smo baš nju udomili”, rekla je za Index Donnina vlasnica.

Preslatka Maša ima šest godina i kao mala je živjela u skloništu Noina arka. Njezini vlasnici zapravo su došli udomiti njezinu sestru, koja je bila malo veća.

"Maša je sestru gricnula za stražnjicu tako da se malo pomaknula i tada smo je ugledali. To je bilo presudilo da ipak udomimo nju. Tada je imala šest mjeseci", govori na Mašina vlasnica.

Maša je od tog dana voljena, mažena i pažena. Obožava ići u trgovinu s potrepštinama za ljubimce, gdje se namiriše raznim štapićima predivnog mirisa, a nerijetko dobije i keksić kao nagradu jer je dobra i poslušna. Njezina vlasnica nada se da će i drugi psi imati sreće kao Maša.

Još nekoliko vlasnika pohvalilo se svojim ljubimcima. Njihove fotografije možete pogledati u nastavku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.