UKRALI IM PSA Za otkupninu traže više od 112 tisuća kuna "ili će ga objesiti"

Foto: Facebook.com/Bringfinnhometoday

 DA LJUDSKA zloba ne poznaje granice dokazuje priča koja nam dolazi irskog grada Ballybaya u kojem su lopovi iz dvorišta Joy Brochert i njezine obitelji 7. prosinca ukrali njemačkog boksera Finna.

Kako bi pronašli svog ljubimca obitelj je na Facebooku otvorila stranicu "Bring Finn Home", putem koje su za svog psa ponudili nagradu od 5000 eura.

Sve do jučer nitko im se nije javljao, a onda je uslijedio poziv koji ih je kako navodi Irish Mirror potpuno šokirao.

Glas s druge strane žice, navodni otmičar zahtijevao je da mu do kraja dana isplate 15 tisuća eura (cca 112 tisuća kuna) ili će psa objesiti na najbliže stablo.

Our boy makes page 15 of the Irish mirror- I've just sat in tears . . . anyone that knows anything please bring him home . . . Joy ❤️

Posted by Bring Finn Home on 27. prosinca 2016

"Zvučao je histerično i samo je hitno tražio novac, a ja sam se osjećala užasno jer nisam znala je li to pravi zahtjev za otkupninu ili nečija bolesna šala", ispričala je medijima Joy Brochert.

Dodaje kako je navodnog otmičara psa pokušavala smiriti, objašnjavajući mu kako mu odmah može isplatiti 5000 dolara. On je međutim uopće nije saslušao, već je inzistirao na tri puta većem iznosu, na što njezina obitelj nije mogla pristati.

O svemu su obavijestili policiju te nastavili potragu, nadajući se kako je poziv koji su dobili nečija bolesna šala te da će im se javiti netko s informacijama o njihovom ljubimcu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.