Purina PRO PLAN® i Udruga Indigo: Edukativni vikend o odgovornom vlasništvu pasa

Foto: Press

Na jezeru Rakitje ovog se vikenda održava 4. Real Dog Conference u organizaciji udruge Indigo. Purina PRO PLAN® je ponovno partner ove konferencije koja će 21. i 22. rujan ispuniti edukativnim i interaktivnim sadržajm, s naglaskom na temu odgovornog vlasništva pasa. Ovaj događaj bit će jedinstvena prilika za vlasnike pasa, stručnjake, zaljubljenike u životinje, kao i sve one koji žele bolje razumjeti brigu o svojim kućnim ljubimcima, da se okupe i podijele svoja iskustva, znanja i strasti prema odgovornom vlasništvu.

Real Dog Conference već četvrtu godinu zaredom okuplja stručnjake iz područja veterine, etologije, kinologije, prehrane i ponašanja pasa. Ovaj događaj, koji je postao središnje okupljalište za sve koji žele unaprijediti svoje znanje o psima i brizi za njih, organizira se s ciljem podizanja svijesti o važnosti odgovornog vlasništva. Udruga Indigo i Purina PRO PLAN® prepoznali su potrebu za ovakvim okupljanjem u vremenu kada sve više ljudi postaje vlasnicima pasa, ali nije dovoljno educirano o potrebama svojih ljubimaca.

Program ovogodišnje konferencije obuhvaća široki spektar tema koje su ključne za svakog odgovornog vlasnika psa. Od pravilne prehrane i zdravlja do socijalizacije, treninga i ponašanja pasa, sudionici će imati priliku slušati stručnjake iz različitih područja te sudjelovati u interaktivnim radionicama. Jedan od njih je i Asen Arolski koji će držati predavanje o odnosu između vlasnika i ljubimca te kako urbani životni uvjeti utječu na ponašanje pasa. Cilj je ne samo informirati, već i omogućiti vlasnicima pasa da se bolje povežu sa svojim ljubimcima, razumiju njihove potrebe i unaprijede njihovu kvalitetu života.

Posebnu važnost ovogodišnjoj konferenciji daje Purina PRO PLAN®, vodeći svjetski brend u području prehrane za kućne ljubimce, koji je prepoznao vrijednost ove inicijative te podržava njezin cilj edukacije i promocije odgovornog vlasništva. Kroz svoju dugogodišnju predanost kvaliteti prehrane i dobrobiti pasa, Purina PRO PLAN® će doprinijeti vrijednim sadržajima na konferenciji, kao i pružiti dodatne pogodnosti za sudionike.

"Ponosni smo što smo sponzori ovako važnog događaja. Odgovorno vlasništvo pasa je ključna tema za sve nas koji radimo na poboljšanju kvalitete života naših ljubimaca. Vjerujemo da će ova konferencija potaknuti vlasnike pasa na dodatnu edukaciju, a mi smo ovdje da ih podržimo na tom putu" izjavila je Petra Tomljenović, Group Brand Manager for South East Europe Purina.

Konferencija će se održati na otvorenom, u prirodnom okruženju uz jezero Rakitje, što omogućuje opuštajuće i ugodno iskustvo kako za sudionike, tako i za njihove pse. Organizatori su osigurali poseban prostor za ljubimce, gdje će psi moći slobodno uživati u prirodi, dok vlasnici sudjeluju u predavanjima. Također, bit će osigurani posebni punktovi s hranom i vodom za pse.

Za više informacija i prijavu na konferenciju, kontaktirajte udruga.indigo@gmail.com.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.