Razmišljate o kućnom ljubimcu? Možda vam se svidi jedan od ovih malaca

Foto: Facebook/Azil Dubrovnik/Sklonište za životinje Velika Gorica/Sklonište za životinje Sisak

AKO PLANIRATE nabaviti kućnog ljubimca u skorije vrijeme, učinite dobro djelo i dajte šansu jednoj od napuštenih životinja u hrvatskim skloništima. Od pasa i mačaka do kunića i zamoraca, azili i udruge puni su napuštenih ljubimaca koji traže toplinu i ljubav. U nastavku vam predstavljamo neke od njuškica koje traže zauvijek dom - možda netko od njih postane vaš novi prijatelj.

Laura

Laura je sedmomjesečna štićenica Azila Dubrovnik. Trebala bi biti srednjeg rasta i uživa u šetnjama i igri. Voli provoditi vrijeme u društvu drugih pasa ili ljudi. Za više informacija o Lauri, javite se azilu putem Facebooka ili na broj 099 735 6070.

Ljepotica Laura se pita gdje je zapelo? 😔 Malena ima oko 7 mjeseci, bit će srednjeg rasta, voli sve što mladi psi vole...

Posted by Azil Dubrovnik on Tuesday, September 24, 2024

Maks

Maks je bačen u obližnji potok kada je bio star samo nekoliko dana. No, imao je sreće i na njega su naišli prolaznici koji su ga uspjeli spasiti. Sada je jedan od štićenika udruge Novogradiške njuške. Unatoč teškom početku, Maks je danas zdrav i socijaliziran štenac u starosti od dva i pol mjeseca, koji traži zauvijek obitelji. Ako mu želite dati šansu, javite se udruzi putem Facebooka ili e-adrese: novogradiske.njuske@gmail.com

Ovaj osmijeh je simbol pobjede života nad ništilom, pobjede psa nad nečovjekom koji ga je sa svega par dana starosti...

Posted by Novogradiške njuške on Monday, September 23, 2024

Wolfi

Wolfi ima godinu dana i nalazi se u Skloništu za životinje Velika Gorica. Težak je oko 20 kilograma i slaže se s ljudima i ostalim psima. Ako ga ne možete udomiti, Wolfi će vam biti zahvalan ako ga posjetite u skloništu i odvedete u šetnju. Za više informacija o ovom prekrasnom psu, javite se skloništu putem Facebooka ili na broj 095 400 0567.

Wolfi🩵🩵 Apsolutno predivan,njezan karakterno savrsen pas.Slaze se s muskim i zenskim pesekima! Ova marama mu prekrasno...

Posted by Sklonište za životinje Velika Gorica on Thursday, September 26, 2024

Reacher

Reacher je trogodišnji mješanac i štićenik udruge Pakračke šapice. Opušten je i ima miran karakter. Dobro se slaže s ljudima i drugim psima, ali kada su u pitanju psi, bolje se slaže s ženkama nego s mužjacima. Srednje je veličine i veterinarski je obrađen. Ako ga želite udomiti, javite se udruzi putem Facebooka.

Ovaj maneken Reacher traži dom.Reacher je mješanac svega i svačega ali baš zato je i poseban.😁 Mirnijeg je...

Posted by Pakračke šapice on Wednesday, September 25, 2024

Mačić

Sklonište za životinje Sisak traži dom za čupavog crnog mačića koji je pronađen na ulici. Crni mačić je prava maza i trenutno se uči na kućni red. Tretiran je protiv parazita. Za više informacija nazovite na broj 099 518 5187.

🐈‍⬛ traži dom 🏡 Dečko je, mladić, polučupav i crn... a kažu da crne mačke donose sreću 🍀🤗 Tretiran je protiv parazita,...

Posted by Sklonište za životinje Sisak on Thursday, September 26, 2024

Mimi

Mimi je minijaturna ženka kunića koja je trenutno štićenica Udruge Mrkvica. Mimi traži dom u kojem će imati vlastiti kutak, prilagođen samo njoj, što znači da će vlasnici morati sakriti kablove i biljke u prostoru kojim se kreće. Ako je želite bolje upoznati, javite se udruzi putem Facebooka.

MIMI TRAŽI DOM! Minijaturna ženkica s puno karaktera 🐰🩷 traži zauvijek dom. Idealan bi bio dom u kojem bi imala svoj...

Posted by Udruga Mrkvica Volonteri on Sunday, September 22, 2024

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.