Ronilac spasio mačića koji se zatekao na neočekivanom mjestu

FLORIDA je čarobno mjesto čije su špilje i izvori nerijetko stanište različitim zanimljivim životinjama. Avanturisti kao što je tim Depth Wish Freediving često nailaze na kornjače, aligatore, ribe i slične životinje, ali ovog puta pronašli nešto što nikako nisu očekivali – malog mačića.

Tijekom još jednog ronilačkog pothvata, Tanner Pedersen je čuo mijaukanje i okrenuo se kako bi vidio od kuda zvuk dolazi. Mačić se grčevito držao za palmino lišće na rubu vode kako se ne bi utopio. Čim je spazio da ga je čovjek primijetio bacio se u vodu, doplivao do njega i popeo mu se na glavu.

Naravno, Pedersen i njegov tim su pretražili područje kako bi bili sigurni da ne postoji još unesrećenih mačića koji trebaju njihovu pomoć, međutim nisu ih pronašli. Odlučili su povesti mačića sa sobom i pobrinuti se za njega.

"Nikada ne znate što će vam ronjenje donijeti u život! Pozdravite najnovijeg člana obitelji Depth Wish! Još mu nismo dali ime, pa ćemo rado poslušati prijedloge u komentarima", napisali su ispod videa.

Scuba Steve, Catfish, Pusseidon i River, neki su od prijedloga koje su pratitelji ostavili u komentarima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.