Šest štenaca ostavljenih u napuštenoj kući hitno traži privremeni smještaj

UDRUGA Novogradiške njuške hitno traži smještaj za šestero štenaca koji su ostavljeni u napuštenoj kući u jednom selu u okolici Nove Gradiške. Štenaca je bilo sveukupno devet, ali tri su pobjegla prije nego što su došli volonteri udruge.

Budući da je sklonište krcato, volonteri mole građane da pruže privremeni smještaj napuštenim štencima.

"Gdje je nestao čovjek. Znate da smo jedina udruga na ovom području, da je sklonište krcato, ne prima pse i da štencima tamo nije mjesto. Mi se dajemo maksimalno, sve što tražimo je komad ograđenog dvorišta, ne morate primiti svih 6 štenaca, možemo ih i razdvojiti ukoliko dobijemo ponudu za 2 smještaja", pišu iz skloništa.

"Naši su svi smještaji besplatni, ali i krcati. Dok se štenci koji su veterinarski obrađeni ne udome, ruke su nam vezane", dodaju.

Ako želite pomoći štencima, javite se udruzi putem Facebooka ili e-adrese novogradiske.njuske@gmail.com.

🔺️🔺️🔺️Znamo da je nedjelja, al štencima gori pod petama‼️ ‼️6 ŠTENACA TREBA PRIVREMENI SMJEŠTAJ‼️ Od dojave da su u selu štenci u napuštenoj kući do našeg dolaska, 3 su nestala. Susjedi su također tražili, nema im traga. Štenci su stavljeni u transporter, nahranjeni, u nadi da ćemo im naći privremeni smještaj danas. To se nije dogodilo 😔Nula poziva, 1 donacija, 1 ponuda za kumstvo. Gdje je nestao čovjek. Znate da smo jedina udruga na ovom područu, da je sklonište krcato, ne prima pse i da štencima tamo nije mjesto. Mi se dajemo maksimalno, sve šta tražimo je komad ograđenog dvorišta, ne morate primiti svih 6 štenaca, možemo ih i razdvojiti ukoliko dobijemo ponudu za 2 smještaja. Naši su svi smještaju besplatni, ali i krcati. Dok se štenci koji su veterinarski obrađeni ne udome, ruke su nam vezane. Ajmo ljudi dobre volje i široka srca za ničije, pokažite nam da vas još ima! Njihova daljnja sudbima ovisi o vašim dijeljenjima objave, zajedno smo uvijek uspjeli 🙏 Štenci ostaju preko noći u transporteru auta 😞

Posted by Novogradiške njuške on Sunday, October 6, 2024

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.