Štenac maltezera prvi put ugledao tepih, njegova preslatka reakcija je sve

Screenshot: TikTok/@haku.themaltese

VLASNICA štenca maltezera zvanog Haku prije dva dana podijelila je na TikToku preslatki video koji je osvojio srca milijuna.

Snimka prikazuje njezino štene kako prvi put ulazi u sobu u kojoj se nalazi tepih. Čim je malo pronjuškao sobu, psić je legao na mekani pod.

@haku.themaltese Throwback to when my puppy saw the carpet for the first time 😄♥️ #cutedog #maltese #maltesepuppy #puppy #fy #dogsoftiktok ♬ BIRDS OF A FEATHER - Billie Eilish

"Udomili smo ga kada je imao 16 tjedana, ali nije smio izlaziti iz kuće sve dok nije primio sva cjepiva", izjavila je njegova vlasnica u intervjuu za Newsweek.

"Tako smo počeli istraživati kuću i prilično sam sigurna da je to bio njegov prvi put da su mu šape dotaknule površinu sličnu travi. Kada smo napokon izašli, imao je istu reakciju. Sada počinje trčati čim mu šape dotaknu tlo. On je urnebesan i drag malac", dodala je.

"Moj psić bi odmah obavio nuždu na tepihu", "Preslatko", "Kako je mali", "Najslađa stvar ikada", "Želim takvog psa", samo su neki od komentara ispod videa koji je skupio preko 1,5 milijuna pregleda. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.