Taksiji u Zagrebu od danas prevoze i kućne ljubimce

Foto: Shutterstock

Od danas je u Zagrebu dostupna nova usluga koja korisnicima Ubera omogućuje vožnju sa svojim kućnim ljubimcem. Uz dodatnu naknadu od 2.50 eura po redovnoj vožnji naručenoj preko Uber aplikacije korisnik može povesti svog ljubimca gdje god trebao. To će posebno obradovati vlasnike pasa, ali i drugih manjih kućnih ljubimaca.

Uberova vozila namijenjena za ovu uslugu opremljena su posebnim zaštitnim prostirkama i sigurnosnim pojasom za kućne ljubimce. Kako bi vožnja bila još ugodnija za vozače i ostale putnike, korisnicima se preporučuje da ponesu i vlastitu prostirku za zaštitu sjedala.

Usluga Uber PET bit će predstavljena u sklopu Festivala pasa svih rasa koji se ovog vikenda održava u Zagrebu. Posjetitelji festivala u petak, 27. rujna, od 14 sati moći će besplatno izraditi i dobiti personalizirane gravirane pločice za svoje ljubimce. Uz to, Uber je pripremio i posebnu ponudu za sve ljubitelje životinja - 20% popusta na prve dvije vožnje s Uber Pet opcijom. Za ostvarenje popusta potrebno je prilikom naručivanja vožnje unijeti u aplikaciju promotivni kod UBERPETZG, a posebna ponuda vrijedi do nedjelje u ponoć.

Usluga Uber Pet trenutno je dostupna isključivo u Zagrebu uz planove za moguće širenje na druge gradove.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.