Tko je gazda u kući - vi ili pas? Evo znakova koji će vam dati odgovor na to pitanje

Foto: Shutterstock

AKO mislite da ste glavni u svojoj kući, razmislite ponovno. Pogotovo ako dijelite svoj dom s četveronožnim prijateljem. Bez obzira na to koliko pokušavate uspostaviti autoritet, postoje jasni znakovi koji pokazuju da je vaš pas zapravo taj koji vuče sve konce.

Sjećate li se onog vremena kada ste odlučili da vaš pas neće smjeti na krevet? Da, kako je to prošlo? Ako se sada svakog jutra budite na rubu kreveta dok se vaš pas proteže kao kralj u sredini, budimo iskreni, tko je ovdje gazda?

@daisythegoldiee

Life is really ruff 🥱

♬ original sound - Ivy the Berner

Kada ste posljednji put pojeli obrok, a da vas vaš pas nije gledao kao da ga niste nahranili godinama? Ako ste mu samo jednom dali komadić hrane sa stola, znate da nema povratka. U trenutku kad vaš pas odluči da mu se ne sviđa ono što ste mu stavili u zdjelicu, počinje cirkus sve dok ne poslužite nešto "dostojno".

Vaš pas savršeno zna u koje vrijeme treba izaći u šetnju, igrati se ili dobiti poslasticu. Ako zaboravite? Ne brinite, on će vas podsjetiti i to glasno! Kada vaš pas odluči da je vrijeme za šetnju, na vama je samo da uzmete povodac i pratite ga. Raspored? Što je to?

@sapphie_the_pomsky Hey guys, I think she wants to go for a walk 😂😂😂 #happydog #doglover #dogs #viral #fyp ♬ original sound - Sapphie the Pomsky

Kada vaš pas odluči da je vrijeme za igru, nema izlika. Sakrio vam je omiljenu papuču? Zgrabio daljinski upravljač i trči po kući? Nema predaje dok ne ustanete s kauča i ne pridružite se potrazi. A kad mu dosadi, samo će mirno sjesti i gledati vas kako očajnički tražite.

Ako ste se ikad vratili kući nakon dugog dana, a vaš pas je ignorirao vaše pozdrave jer je uvrijeđen što ste ga ostavili, znate o čemu govorimo. Pravi gazda kuće određuje tko će koga pozdraviti i kada. I naravno, morat ćete se itekako potruditi da zaradite njegovu naklonost natrag.

@lou.ft I did not know how to react without dropping her 😂😂😂😂😂 #fyp #foryou #dogs #dog #dogsoftiktok #petsoftiktok #funnyvideos ♬ Baddie Friend (Two Bad Bitches) (feat. House of Evo) - Kevo Jefé & Casa Di & Steve Terrell

Dok god vas njegov pogled može natjerati da mu date još jedan kolačić ili ga pustite na krevet, on će biti pravi vladar vašeg doma. Bez obzira na sve, nikada ne treba pretjerivati, ali uvijek ih treba voljeti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.