Trenutak kada je mačak shvatio da je njegov prijatelj uginuo slama i najtvrđa srca

Screenshot: TikTok/@breeseff

KORISNICA TikToka Bree W. pretprošli je tjedan podijelila snimku koja je slomila srca milijunima gledatelja.

Snimka, koja je skupila više od četiri milijuna pregleda, prikazuje trenutak kada je njezin mačak Stache shvatio da je njegov najbolji prijatelj, pas Barney, uginuo. Stache je sjeo na Barneyjev krevet četiri dana nakon njegove smrti.

@breeseff #petloss #rainbowbridge #petgrief ♬ original sound - michael

Bree je udomila Barneyja kada je imao dvije godine, a Stache se pridružio obitelji sedam godina kasnije, kada je imao samo šest mjeseci. Pas i mačak odmah su postali najbolji prijatelji.

"Odmah su se sprijateljili i često su se mazili na kauču te igrali", prisjetila se Bree. Barney je naučio Stachea kako donositi stvari vlasnici.

"Znalo se događati da Stache trči za Barneyjem kada bi mu bacila tenisku lopticu. Stache mi je nakon nekog vremena počeo donositi gumice za kosu. Jednog dana sam impulzivno bacila gumicu koju mi je donio, a Stache ju je odmah vratio natrag. Htio se igrati", izjavila je vlasnica. Dodala je da je Stache puno društveniji od drugih mačaka jer je odrastao uz psa.

Barney je preminuo od raka kostiju u svojoj 14. godini. Bree je rekla da ne planira nabavljati novog psa u skorije vrijeme, jer je još uvijek slomljena, ali u budućnosti možda udomi novog prijatelja za Stachea.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.