Uginuo dvogodišnji ljubimac Petea Davidsona: "Bio je najsretniji i najslađi pas ikad"

Foto: Instagram

KOMIČAR Pete Davidson podijelio je tužnu vijest da je njegov voljeni pas, star samo dvije godine, uginuo. Psa Henryja nabavio je tijekom pandemije, a sada je na Instagramu podijelio tužnu vijest. Rekao je da je Henry bio jako bolestan.

"Jučer smo izgubili ključnog člana naše obitelji Davidson. Henry je imao samo dvije godine, ali nažalost brzo se razbolio. Mama, sestra i ja smo ga dobili na početku pandemije i spasio nam je živote. Nisam siguran bi li mene uopće bilo da nije njega. Bio je najsretniji i najslađi pas ikad", napisao je Pete. 

"Uvijek bi se uzbudio kad bi me vidio i posvuda bi se tada popiškio. Kad sam radio u SNL-u, mama bi mi slala snimke na kojima on gleda, smiješi se i galami kada bih se ja pojavio na ekranu. Nikada ne gledam stvari koje snimam jer se previše bojim, ali nije mi smetalo da ih gledam s Henryjem. Bio je uistinu najbolji", dodao je komičar.

Kaže da je njegova obitelj slomljena zbog gubitka i da će im Henry zauvijek nedostajati. "Volimo te, Henry. Hvala ti što si nam život učinio ispunjenijim i podsjetio me što je zapravo važno", zaključuje Pete.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.