Utočište za starije pse organiziralo natjecanje za pse u agilnosti. Pobjednica je hit

Foto: Unsplash

Utočište za starije pse, Old Friends Senior Dog Sanctuary u Tennesseeju, priredilo je nesvakidašnje natjecanje u agilnosti za svoje štićenike, a rezultat je bio jednako sladak koliko i zabavan. Iako su ovi psi stariji, još uvijek imaju duha i energije, što se jasno vidjelo u njihovoj želji da sudjeluju i zabave se.

Najimpresivniji nastup imala je Angel, koja je zasluženo odnijela pobjedu. Iako su mnogi psi pokušali preskočiti prepreke, neki su, poput mješanke čivave Shelby, odlučili zaobići natjecanje i uživati na svoj način.

@oldfriendsseniordogs Jumping into the weekend like… ✨💨🐾 #ofsds #seniordog #foreverfoster #geezergaurdian #oldfriendsseniordogsanctuary #oldfriends #ofsdsangel #ofsdsjennifer #ofsdshershey #ofsdsshelby #ofsdssavannah ♬ MILLION DOLLAR BABY (VHS) - Tommy Richman

Natjecanje je pokazalo da ovi psi, bez obzira na godine, i dalje uživaju u životu punim plućima, a njihov entuzijazam i radost su zarazni. Ovakvi događaji podsjećaju nas koliko ljubavi i njege treba pružiti starijim psima koji, unatoč svojim godinama, i dalje mogu voditi ispunjen život. Na kraju, svi ovi psi zaslužuju zlatnu medalju za svoju hrabrost i neizmjernu ljubav koju pružaju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.