VELIKA GALERIJA Pogledajte njuškice koje smo sreli na Festivalu pasa u Zagrebu

Foto: Ena Dragičević/Index

ODRŽAN je prvi dan zagrebačkog festivala pasa. 7. i 8. listopada svi ljubitelji i vlasnici pasa mogu uživati na Trgu dr. Franje Tuđmana u Zagrebu. Festival pasa svih rasa oaza je za sve njuškice i njihove vlasnike.

Posjetili smo prvi dan festivala i snimili preslatke psiće koji su došli uživati u parku. U našoj velikoj galeriji možete pogledati na kakve smo sve pse naišli. 

Subota prijepodne bila je rezervirana za niz edukacija koje će puno pomoći vlasnicima. Doktorica veterine Maja Črnjević Diklić otkrila je puno trikova i savjeta  Zatim je uslijedila dječja radionica, pa nekoliko natjecanja u kojima su glavne zvijezde upravo psi.

Inače, Festival pasa svih rasa ima vrlo važnu poruku i cilj, a to je udomljavanje životinja.

Što će biti u nedjelju na festivalu?

U nedjelju su na programu još dva pseća natjecanja. Na središnjem poligonu manifestacije svi zainteresirani vlasnici pasa moći će svoje dlakavce prijaviti na Odoli izazovu ili Pređi sve prepreke, dok je na istom mjestu od 15 do 20 sati ponovno zakazana sjajna edukacija trenera.

Drugi dan festivala predavači će pokriti brojne teme – od linjanja, zdrave prehrane i snalaženja sa štencima do osetoartritisa.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.