UHVAĆEN NA DJELU Trener pasa snimljen kako mlati nemoćnog psa, zatvorenog u boxu

 Foto: Screenshot

SNIMKA koja je pred vama, a prikazuje kako muškarac štapom disciplinira psa zatvorenog u kavez navodno je snimljena u NYDogWorksu, centru za obuku pasa koji se nalazi u New Yorku.

Na početku snimke pas se čak pokušava obraniti, ali bezuspješno, tako da na kraju videa možete vidjeti kako se jadan i preplašen pas povlači u kut, nadajući se kako će tortura što prije završiti.

Kako piše longisland.news12.com snimku je na Facebooku objavio Thomas Marrone, koji tvrdi kako je i njegov pas također maltretiran na isti način.



Objavio ju je kako bi ostale vlasnike upozorio što mogu očekivati, ako dresuru pasa povjere muškarcu iz videa koji se na LinkedInu predstavlja kao "certificirani trener pasa" koji u odgoju pasa koristi "humane, pozitivne i znanstveno dokazane metode".

Budući da su se nakon objave snimke medijima koji su je objavili počeli javljati i ostali vlasnici, tvrdeći kako su i njihovi ljubimci tijekom obuke prolazili sličnu torturu, ovlaštena agencija koja se bavi sprečavanjem okrutnosti nad životinjama pokrenula je istragu, kojom će pokušati utvrditi tko je zlostavljač!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.