Vlasnica kupila novi ručnik, reakcija njezinog mačka podijelila je ljude

Screenshot: TikTok

VLASNICA sibirskih mačaka, Vladimira i Ruslana, na svom je Instagramu objavila viralni video koji je podijelio korisnike društvene mreže.

Video prikazuje mačka Vladimira koji mjauče i uplašeno gleda u jednu točku u kupaonici. Nakon što njegova vlasnica okrene kameru, doznajemo da je mačak uzrujan jer je kupila ručnik za ruke u obliku mačke.

Video je u razdoblju od tri tjedna pregledan više od četiri milijuna puta, a podijelio je brojne gledatelje. Dok neki smatraju da je video smiješan, drugi pišu da je to prikaz zlostavljanja.

"Nikada mi neće biti jasni ljudi koji rade zločeste stvari svojim ljubimcima, samo da bi ih mogli snimiti i staviti to na Instagram", napisala je jedna korisnica društvene mreže.

"Ovi komentari su ludi. Mačak nije zlostavljan. Pogledajte ga. Imao je smiješnu reakciju na glupi ručnik. Kako je itko mogao znati da će tako reagirati? Mačke su ponekad smiješne i ne možete osuđivati nečiju brigu o ljubimcu na temelju kratkog videa u kojem je životinja očito neozlijeđena", dodala je druga korisnica.

Vladimirova vlasnica u komentarima je napisala da je nakon snimanja videa maknula ručnik jer je uzrujao njezinog ljubimca.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.