Vlasnica odvela psa na posao, njegov izraz lica je urnebesan

KORISNICA TikToka Kelsey Sampson prošli je tjedan podijelila urnebesnu snimku koja je nastala kada je odvela svog psa Tommyja na posao.

Sampson je za Newsweek otkrila da Tommyja inače ostavlja u vrtiću za pse dok je na poslu, ali jednog dana odlučila ga je dovesti na posao jer je mislila da će mu goditi promjena okoline. No, brzo je požalila.

"Kada smo ušli u ured, Tommy je bio jako uzbuđen što će upoznati nove prijatelje. No, nakon otprilike sat vremena uzbuđenje je splasnulo i shvatio je da se mora smiriti dok radim", izjavila je Tommyjeva vlasnica. Njegov izraz lica na snimci govori više od tisuću riječi.

@kelsandtommy I feel you, Tommy…That’s my reaction every day. I just have to hide it better 😅 #work #bringyourdogtoworkday #workingdog #officedog #nothappy #funnyface #grimace #grumpydog #tommy #poodle #poodlemix #aussiepoo #smallwhitedog #smalldog #dogmom #cute #dogsofinstagram #pets #funny #funnyvideos #workhardplayhard #fluffy #dramatic #drama #dramaticdog #lol ♬ Funny - Gold-Tiger

"Njegova reakcija mi je bila urnebesna. Tommy ima jako izražajno lice, tako da je lako reći kada mu je dosadno, kada je tužan i kada je spreman otići s posla", objasnila je Sampson.

Njezina objava skupila je više od 1.3 milijuna pregleda na TikToku i oko 173 tisuće lajkova, a gledatelji su u komentarima pisali da suosjećaju sa psom.

> Imate priču ili super video svog ljubimca? Javite nam se na ljubimci@index.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.