Vlasnica se skriva dok je pas traži. Pogledajte kako reagira kada je ugleda

PSI nas obožavaju i često nam beskrajno vjeruju. Također, neki od njih iznimno su inteligentni te brzo i lako uče različite trikove, malo što im može promaknuti. S druge strane, ponekad se ne možemo načuditi kako nešto nisu u stanju shvatiti.

Korisnica TikToka podijelila je sa svojim pratiteljima video u kojem se odlučila našaliti sa svojom njemačkom dogom i provjeriti koliko će joj vremena trebati da shvati što se dogodilo. Njezin Scooby Doo, nazvan po poznatom animiranom liku, obožava se igrati s lopticom.

U videu vlasnica baca lopticu psu, a on žurno odlazi za njom u drugu prostoriju. Za to vrijeme ona liježe na pod, uzima deku i njome se cijela pokriva. Kada se pas vratio, zbunjeno je gledao oko sebe i pitao se gdje se vlasnica nalazi.

@thereal_scoobydoo Tbh i thought he was smarter than this 😂😂 #greatdane #greatdanesoftiktok #puppy #puppytiktok #fypシ #trending #fyp #dogsoftiktok ♬ Funny Song - Funny Song Studio & Sounds Reel

Nikako nije mogao dokučiti što se dogodilo i počeo je hodati u krug. Kako je napomenuto u videu, čak je pogledao u drugog psa ne bi li dobio odgovor. U tom trenutku, vlasnica je shvatila da ju očito neće naći. Šaliti se dulje moglo bi biti okrutno, pa je maknula deku i pozvala psa k sebi. On joj je odmah veselo prišao, sretan što se konačno pojavila.

„Tako je sladak. Koristi oči umjesto njuške. Da je koristio njušku, pronašao bi te u dvije sekunde“, „Zar te ne može nanjušiti?“, "Njemačke doge su takve. Moja je potpuno nesvjesna svoje okoline“, neki su od komentara na video.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.