Vlasnik snimio uspavane mačiće. Možete li po čupercima prepoznati koje su pasmine?

MAINE coon mačke poznate su kao iznimno velike mačke koje nalikuju risu. Unatoč njihovoj impozantnoj veličini jednom kada odrastu, maine coon mačići nisu puno drugačiji od potomaka drugih vrsta mačaka. Vlasnici jednog profila na TikToku podijelili su neodoljivi video svoja tri netom okoćena maine coon mačića koji spavaju na hrpi.

U videu tri mala narančasta mačića leže i spavaju privijena jedan uz drugoga. Mačić u sredini spava na leđima, a druga dva su mu se privila, svaki s jedne strane. Mačići se lagano trzaju i protežu u snu, kao da sanjaju. Iako nije točno navedeno koliko su stari, čini se da ne mogu imati više od nekoliko dana.

@wildmane_mainecoons Can you spot the Mainecoon ear tufts? 🥹 #mainecoon #newbornkittens #kittens #mainecoonkittens #foryou #fyp ♬ stuff we did - LBFD

U ovoj fazi teško ih je razlikovati od mačića neke druge pasmine mačaka ako se gleda samo njihova boja i veličina, ali postoji nešto što ukazuje na to da se radi o pasmini maine coon. Vlasnik je ispod videa pitao pratitelje: "Možete li vidjeti čuperke na ušima mačića maine coon?"

Čuperci na koje je vlasnik videa upozorio pratitelje, jedan su od zaštitnih znakova ove pasmine mačaka, a vidljivi su već u ovako ranom stadiju života mačića. Komentari ispod videa puni su oduševljenja: "Tako slatko", "Srce mi eksplodira od slatkoće", "Uopće se ne pitam trebam li dovesti maine coon mačku u svoj život."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.