Za Casha, Konu i Teru nitko ne pita. Možemo li to promijeniti? Udomite ih

Foto: Facebook/Sklonište za životinje Velika Gorica/Azil Dubrovnik/Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba

SKLONIŠTA za nezbrinute životinje diljem Hrvatske puna su pasa i mačaka koji čekaju ljude koji će im podariti ljubav i brigu koju zaslužuju. Ako razmišljate o nabavljanju ljubimca, udomljavanje neka vam bude prvi izbor. Udomljene životinje bit će vam zauvijek zahvalne, a vi ćete osloboditi mjesto za druge koje još uvijek lutaju ulicama.

Cash, Sklonište za životinje Velika Gorica

Cash je mladi pas u tipu labradora, ima deset mjeseci. Iako ima predivnu crnu dlaku i tople oči, netko ga je ostavio, pa je završio u Skloništu za životinje Velika Gorica. Poznato je da se crni psi teže udomljavaju, a Cash je pravi primjer da to nije mit. Naime, za njega nitko ne pita.

Slaže se sa svim psima, a osobito voli štence. Cijepljen je i čipiran, a uskoro će biti i kastriran. Ako ga želite udomiti, zovite na broj 095 400 0567.

A kaj nitko ne pita za mene...cak sam si i ovu lijepu kravaticu stavio mozda se nekome i svidim🥲 Cash ,mladi decko od...

Objavljuje Sklonište za životinje Velika GoricaPetak, 6. rujna 2024.

Tarik, Sklonište za životinje Virovitica

Tarik je mješanac star devet mjeseci, mladi pas željan igre, ljubavi i vlastitog doma. Svojim veselim karakterom i lijepim izgledom vrlo brzo osvojit će vaše srce. Čipiran je, cijepljen, kastriran i očišćen od parazita te traži trajan i siguran dom. Upiti za Tarika primaju se na broj 091 620 2900.

TARIK još uvijek čeka dan kada će biti udomljen. Tarik je mješanac star 9 mjeseci, mladi pas željan igre, ljubavi i...

Objavljuje Sklonište Za Životinje ViroviticaPetak, 6. rujna 2024.

Bibi, Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo 

Bibi i njezine dvije sestre traže udomitelje, a mogu se javiti i oni koji ih mogu privremeno čuvati na području Zagreba. Ako se odlučite postati čuvalica, troškova nemate. Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo osigurava sve - hranu i troškove veterinara. Više informacija možete dobiti na Facebooku ili putem e-maila.

Bibi i njene 2 seke još uvijek traže smještaje na području Zagreba!!🥹 3 covjeka nam treba za njih, malene traze i...

Objavljuje Udruga za dobrobit i zaštitu životinja IndigoPetak, 6. rujna 2024.

Freja, Azil Osijek

Freja je mirna kujica, koja se odlično slaže sa psima. Jedna je od onih koji će rado prihvatiti poziv na igru, ali i znati kad je vrijeme za odmor. Divna je i s ljudima, opuštena, mirna i savršenog ponašanja u šetnjama.

Naučena je na kućni red, uredna i čista, a u kolovozu je proslavila prvi rođendan. Srednjeg je rasta, teška 20-ak kilograma, čipirana je, cijepljena i kastrirana. Ako mislite da ste njezin čovjek, javite se na 095 872 3087.

ako biste savršeno biće - Freja je tu! :) jedna je od skuliranijih pasa koje sam upoznala, nema toga što će nju...

Objavljuje Azil Osijek-volonteriSrijeda, 4. rujna 2024.

Kona, Azil Dubrovnik

Iako njezino krzno nije crno, ni za Konu nitko ne pita. Stara je oko pola godine, divnog blagog karaktera i s velikom željom da što prije ode iz azila.

S bratom i sestrama ostavljena je u Konavlima, nakon čega je završila u Azilu Dubrovnik. Vjeruje se da će biti srednjeg rasta. Očišćena je od parazita, cijepljena i čipirana. Kastracija je obavezna i bit će obavljena na račun azila. Ako ste se zaljubili u Konu, javite se na 099 735 6070.

Kako misliš da još nitko nije pitao za mene?🤔 Kona je curica od 6-7 mjeseci, divnog blagog karaktera i s velikom željom...

Objavljuje Azil DubrovnikUtorak, 3. rujna 2024.

Tera, Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba

Ni za Teru nitko ne pita, a svakako to ne zaslužuje jer je jako dobra i draga. Mješanka je bordoške doge stara godinu i pol. U Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba stigla je prije tri mjeseca. Osim s ljudima i psima, odlično se slaže i s mačkama. Čeka vas u Dumovcu, a sve informacije o Teri možete dobiti na broj 01 2008 354.

Nitko za nju ne pita... Tuga je to. A Tera to ne zaslužuje. Jako je dobra i draga. Mješanka je bordoške doge stara...

Objavljuje Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba - DumovecSrijeda, 28. kolovoza 2024.

Hurem, Društvo za zaštitu životinja Rijeka

Hurem će u listopadu napuniti šest godina, a nakon dojava da luta sama, žedna, gladna i mršava, nedavno je stigla u riječki azil. S ljudima se odlično slaže, a dobro se ponaša i na povodcu. Ova umiljata cura može biti idealan novi član vaše obitelji. Javite se na 091 133 1162.

Hurem nam je stigla nedavno u azil, nakon nebrojenih dojava kako luta sama, žedna, gladna i mršava. S ljudima je super,...

Objavljuje Azil za pse "Društvo za zaštitu životinja Rijeka"Petak, 6. rujna 2024.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.