Zlatni retriver napokon je skupio hrabrosti i prošao pored dekoracije koje se boji

Screenshot: TikTok/@kevinsgoldenyears

ZLATNI retriver Kevin, koji se boji dekoracija za Noć vještica, osvojio je srca korisnika TikToka kada se suočio sa svojim najvećim strahom. Kevin živi sa svojom vlasnicom Lauren Stroud u Teksasu, a kada su u pitanju dekoracije za dvorište, puno više voli božićne dekoracije nego dekoracije za Noć vještica.

Tijekom jedne šetnje prije dva tjedna Kevin je zastao ispred dvorišta koje je imalo dekoraciju za Noć vještica. Iako ga je bilo strah, zlatni retriver je nakon kratkog vremena smogao hrabrosti i prošao pored dekoracije kako bi nastavio šetnju. Njegov vlasnik uhvatio je trenutak na kameri, a snimku je kasnije objavio na TikToku gdje je skupila više od 900 tisuća pregleda.

@kevinsgoldenyears I only like non spooky halloween decor #fyp #foryoupage #fypシ #goldenretriever #foryou #dog ♬ original sound - Macros by Mel

Njegova vlasnica je za Newsweek otkrila da Kevin inače uživa u šetnjama i njuškanju trave, ali u posljednje vrijeme je jako oprezan. "Mislim da više voli božićni dekor, jer nije toliko jeziv", objasnila je.

"Razumijem ga u potpunosti", "Moj pas se boji božićnih dekoracija", "Kako je hrabar", "Obožavam ga, stvarno je presladak", "Ovako se i ja osjećam kada prolazim pored velikih dekoracija s paukovima", samo su neki od komentara ispod videa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.