Zlatni retriveri trče kao djeca čim vlasnica upali njihovu omiljenu videoigru

Foto: Unsplash

DOK mnogi kućni ljubimci možda ne razumiju tehnologiju, zlatni retriveri iz simpatičnog videa potvrđuju da postoje iznimke od pravila. Ovi psi toliko obožavaju tablet da u trku dolaze čim začuju zvučne efekte svoje omiljene videoigre, Jolly Dog. Video prikazuje dvojicu zlatnih retrivera koji oduševljeno ulijeću u sobu čim čuju prepoznatljive zvukove igre.

@ginnyandgeorgiatok mom’s going to need a new iPad 😁 #foryoupage #ipaddog #goldensoftiktok #goldenretriever #funnydogsoftiktok #goldenretrieverlife #fyp ♬ original sound - ♡ Ginny, Georgia, & Shelby ♡

Jolly Dog, igra koja je dostupna već nekoliko godina, prilično je jednostavna. Na ekranu se pojavljuju mali stvorovi ili igračke koji jure i ispuštaju različite zvukove, a zadatak igrača je da ih dodirne prstom, šapom ili nosom, nakon čega eksplodiraju u kiši zvjezdica.

Programeri igre tvrde da su zvučni efekti i boje posebno dizajnirani kako bi privukli pažnju pasa, a čini se da za neke pse, poput ovih zlatnih retrivera, to savršeno funkcionira.

Ovaj video dokazuje da i psi mogu biti ljubitelji tehnologije, barem kada je riječ o igri koja je dizajnirana baš za njih. Zlatni retriveri su, kao i uvijek, oduševili svojim veselim i razigranim duhom, a njihova ljubav prema iPad-igrici sigurno je nasmijala mnoge.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.