10 najtužnijih priznanja u dokumentarcu Demi Lovato

Foto: Press

Dokumentarac Child Star, s pjevačicom i glumicom te nekadašnjom Disneyjevom dječjom zvijezdom Demi Lovato u fokusu, prikazan je ovog tjedna na platformi Hulu. Film prati Demi dok govori o usponima i padovima odrastanja pod svjetlima reflektora.

U dokumentarcu Demi razgovara i s drugim bivšim glumačkim dječjim zvijezdama, poput Drew Barrymore, Kenana Thompsona, Raven-Symoné i drugih, koji se prisjećaju svojih iskustava u Hollywoodu i dugotrajnih posljedica koje su nosili sa sobom.

Ovo je 10 najzanimljivijih otkrića dokumentarca:

1. Demi je otvoreno je govorila o izazovu balansiranja između karijere i školovanja. Otkrila je da je bila žrtva vršnjačkog nasilja, a vrhunac je bio kada su joj učenici predali "peticiju za samoubojstvo" koju su potpisali njezini vršnjaci.

"Dijelilo se okolo i ljudi su to potpisivali. Bilo je jako bolno. I to je bio dio moje motivacije da slijedim svoje snove jer sam znala da će me to izvući iz tog okruženja. Odlučila sam postati tako poznata da ne mogu zaboraviti moje ime", ispričala je.

2. Iako je odrastanje u Hollywoodu bilo izrazito teško, Demi se sjeća početka karijere kao vrlo uzbudljivog razdoblja, posebno snimanja filma Camp Rock. Kaže da im je tada set postao zamjena za srednju školu jer nitko od glumaca nije pohađao školu u to vrijeme.

"Svi smo bili u tom Disney stroju, to nam je bilo jako zabavno", kaže Demi.

3. Christina Ricci je progovorila o svojem teškom djetinjstvu te opisala svog oca kao "neuspjelog vođu kulta". Rad na setu bio je njezin bijeg od nasilnog doma.

"Moj otac je bio propali vođa kulta, pa je imao sav onaj stvarno ludi narcizam koji ide uz nekoga tko želi voditi kult. Bio je jako fizički nasilan, u mojoj kući nikad nije bilo mira", prisjetila se.

4. Raven-Symoné otkrila je da su je roditelji vrlo rano naučili da je gluma posao i da mora biti profesionalna. Odrastanje u svijetu zabave utjecalo je na njezino mentalno zdravlje jer je odmalena osjećala da je njezina dužnost zabavljati druge.

"S 3 godine sam znala koliko zarađujem i znala sam da je to posao. Ako ga izgubite, nećete zaraditi taj novac. Mi to zovemo obiteljski posao", kaže.

5. Kenan Thompson je otkrio da su ga prevarili za novac koji je zaradio dok je bio na Nickelodeonu. 

"Moja mama je upoznala tog tipa negdje, neko crkveno ili kvartovsko sranje, on je tvrdio da je dobar računovođa, riješit će nas poreza za jeftinu lovu. On je zapravo bio prevarant i pobjegao je s mojom cijelom, najvećom zaradom do tog trenutka. Čekao sam da kupim kuću, on se nije pojavio s čekom. Bio sam slomljen", rekao je.

6. Alyson i Raven su govorile o izazovima suradnje s Demi. Rekle su da nije bila najugodnija osoba za rad i da su oko nje morali "hodati po jajima".

"Nisi bila najbolja osoba na svijetu. Ali budući da sam osoba kakva jesam, da sam u industriji toliko dugo kao ti i poznavajući stvari ovdje, nisam se okomila na tebe. Znala sam da nešto nije u redu i da je to razlog", rekla joj je Raven. Demi se djevojkama ispričala.

7. Demi otkrila da je kroz godine zamrzila pozornost javnosti.

"Jednom sam se vozila svojim tour busom, a fanovi su trčali za njim i vrištali. Nisam mogla prestati plakati. Živim svoj san, a toliko sam nesretna. Zašto? Znala sam da bi milijuni ubili za to da su na mom mjestu, osjećala sam se kao da uzimam to zdravo za gotovo, a samo sam bila tinejdžerica koja se pokušavala snaći", rekla je.

8. Demi, Alyson i Raven govorile su o disocijaciji kao načinu na koji su se nosile s izazovima rada u industriji zabave.

Demi je priznala da se ne sjeća velikog dijela svoje emisije Sonny with a Chance. "Dok sam bila mlađa, pamtila sam svaki detalj, sad više ne, samo se sjećam boli", rekla je Raven.

9. JoJo Siwa podijelila je kako se njen odnos s Nickelodeonom promijenio nakon što je javno priznala da je queer.

Nakon toga doživjela je promjenu u komunikaciji i načinu na koji je mreža razvijala njezine projekte. "Predsjednik me nazvao i pitao što će reći djeci. Nije mi bilo jasno", tvrdi. Nickelodeon je to demantirao.

10. JoJo je otkrila i da joj je prema ugovoru Nickelodeon oduzeo sva prava na rad i sve vezano uz njen brend, osim na društvene mreže.

Zato je objavljivala i do 300 puta dnevno kako bi održala kontakt sa svojom publikom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.