18-godišnjak oduševio posjetitelje koncerta za Olivera, pišu da je posramio i Kondžu

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

I dok prigovori na koncert Trag u beskraju u Veloj Luci ne staju, jednog sinoćnjeg izvođača ipak se nitko ne usudit kritizirati. To je Martin Kosovec, pobjednik HRT-ovog The Voicea, koji je sinoć u Veloj Luci otpjevao neke od najvećih Oliverovih hitova poput Nocturna, ali i novu pjesmu Ne mogu ti reći, koju Oliver nikad nije dobio priliku uživo otpjevati.

"Nocturno samo za velike pjevače. Martin Kosovec to jest", napisala je i njegova mentorica Vanna na Instagramu.

"Jedna zvijezda na nebu sluša, druga na Zemlji pjeva", "Jedino mali Martin nije razočarao večeras", "Posramio je i Zoricu Kondžu", pišu danas gledatelji koncerta u Veloj Luci. 

Nocturno izveo u Supertalentu

Inače, Martin se prvi put široj publici predstavio upravo Oliverovom pjesmom Nocturno.

Osim što je pobjednik četvrte sezone The Voicea, neki se Martina možda sjećaju i kada je prije pet godina nastupao u Supertalentu. Te 2019. već je pokazao svoje vokalne mogućnosti pred hrvatskim gledateljstvom, no on sam, kako je rekao nakon showa, nije bio zadovoljan tim nastupom.

Martin, koji je tada imao 14 godina, zapjevao je Nocturno, pjesmu Olivera Dragojevića. Žiri je bio ganut njegovom izvedbom, a Maji Šuput su u jednom trenu krenule suze.

"Malo me nervira što današnja glazba ima strašne pouke, samo se priča o drogi, alkoholu, brzim autima, lovi, svatko ima svoj ukus, ali kako bi se reklo, ovo je bezukusno", rekao je tada Martin u showu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.