19 ljepotica bori se za titulu Miss Universe Hrvatske, koja vam je najljepša?

Foto: Press

U GLAMUROZNOM finalu izbora Miss Universe Hrvatske 2018. za titulu najljepše bori se devetnaest djevojaka iz cijele Hrvatske. Koja će postati novom najljepšom Hrvaticom i okruniti se krunom zlatarne Dodić iz ruku još uvijek aktualne missice Shanaelle Petty, saznat ćemo u direktnom prijenosu na nacionalnoj televiziji. Koja vam je najljepša?

Mandat i titula donose prestiž, pobjednici se otvaraju brojna vrata u svijet modelinga i showbusinessa, a dobiva i vrijedne poklone. Sveukupna vrijednost nagrada iznosi oko dvjesto tisuća kuna.

Devetnaest finalistica odradilo je u ožujku pripreme, a dan prije samog finala imat će obavezno preliminarno natjecanje koje uključuje intervju sa žirijem te predstavljanje u kupaćim kostimima. Najuspješnijih deset ljepotica bit će prozvano na pozornici spektakularnog finala u Top 10 i one će se boriti za titulu najljepše predstavljajući se raznim kombinacijama.

Top 5 imat će priliku odgovarati na pitanja žirija, a samo jedna od njih dobit će čast predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote Miss Universe 2018. krajem godine.

U glazbenom dijelu programa nastupit će Jacques Houdek i Goran Karan, dok će program uz Marija Sedmaka voditi Miss Universe Hrvatske 2005., Jelena Glišić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.