25-godišnju Njemicu mnogi nazivaju najljepšom olimpijkom. Evo tko je ona

Foto: Instagram

Počele su Olimpijske igre u Parizu.

Tim su se povodom brojni mediji raspisali o 25-godišnjoj njemačkoj trkačici koja se na Olimpijske igre u Parizu plasirala u mješovitoj štafeti Njemačke 4x400 metara. Alica Schmidt po mnogima je najljepša olimpijka, a mnogi je nerijetko nazivaju jednom od najljepših sportašica na svijetu. I čitatelji Indexa su prije četiri godine Alicu proglasili najzgodnijom olimpijkom. 

Bila je dio reprezentacije koja je bila druga u disciplini štafeta 4x400 metara na Europskom prvenstvu u atletici do 20 godina 2017. i treća u istoj disciplini na Europskom prvenstvu u atletici do 23 godine 2019. Osim u svijetu sporta, veoma je aktivna na društvenim mrežama, a na Instagramu ima više od pet milijuna pratitelja.

Dobila je ponudu pozirati za Playboy, no Alica je to odbila. "Fokusirana sam na sport, želim da to svi znaju. Svoje fotografije objavljujem sama. Uz dobar izgled treba imati još nešto, kod mene je to atletika. Dolazi mi dosta nemoralnih ponuda u privatnim porukama. Ne zamaram se previše s tim", ispričala je u jednom intervjuu.

Službeno otvorenje Olimpijskih igara

Podsjećamo, Olimpijske igre u Parizu službeno će biti otvorene ceremonijom koja je krenula u 19:30, a prvi put u povijesti Olimpijskih igara ceremonija otvaranja neće biti održana na stadionu. Oko 10 i pol tisuća sportaša bit će na gotovo 100 brodova koji će ploviti rijekom Seineom i proći pored nekih od najprepoznatljivijih pariških znamenitosti.

Brodovi sa sportašima naposljetku će stići nasuprot Trocadera, šetališta koje se nalazi preko puta Eiffelovog tornja. Ondje će se održati službeni dio protokola i paljenje olimpijskog plamena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.