30-godišnjak tvrdi da je kao dijete završio na Diddyjevoj zabavi: "Šokirao sam se"

Foto: Profimedia

Nakon nedavnog uhićenja Seana Diddyja Combsa javio se Justin Litovsky, 30-godišnjak koji tvrdi da je kao šestogodišnje dijete prisustvovao jednom od reperovih takozvanih bijelih partyja. Kaže da se šokirao scenama koje je tamo vidio.

"Sjećam se da je bilo puno trave, žena u toplesu u bazenu i oko bazena. Nisam bio ničega svjestan, samo sam želio plivati. Tad nisam znao jesu li grudi dobra ili loša stvar, samo sam htio uskočiti u bazen", prisjetio se Justin za New York Post. Kod Diddyja je, kaže, s roditeljima došao na "popodnevni roštilj", a onda se ispostavilo da se tamo događa nešto sasvim drugo.

Njegov otac je fotografirao celebove

Maya Litovsky, njegova majka, rekla je da je posvuda bilo boca i golih žena. "Nisam bila sigurna je li to prikladno i normalno, pitala sam se kako je uopće djeci bilo dozvoljeno da dođu", izjavila je.

Diddy je nedugo zatim počeo određivati policijski sat za djecu na svojim zabavama. Justin kaže da se ne sjeća da je na toj zabavi bilo još neko dijete osim njega. On i njegova majka došli su k Diddyju s njegovim ocem Davidom, koji je bio fotograf i na partyju je fotografirao slavne. I sam Justin tada se fotografirao s Diddyjem koji je, kako kaže, rado pozirao za fotografiju. 

Diddy negirao optužbe

Podsjećamo, repera su nedavno uhitili savezni agenti u New Yorku i optužili ga u otpečaćenoj kaznenoj optužnici po tri točke, u kojima se navodi da je seksualno zlostavljao žene te ih tjerao na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje koristeći se prijetnjama i nasiljem. 

Većinu tih djela je počinio tijekom svojih zabava kojima su, prema pisanju stranih medija, prisustvovali brojni slavni. Combs se izjasnio kao nevin po navedenim optužbama te mu je određen pritvor do suđenja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.