500.000 pregleda: Hrvatska influencerica pokazala koliko košta burek u Dubrovniku

Screenshot: TikTok

INFLUENCERICA Lada Kušec Deči podijelila je sa svojim pratiteljima viralnu snimku u kojoj je probala, kako kaže, "najskuplji burek na svijetu". 

Tri štapića bureka - 20 eura 

"Vodim vas na najskuplji burek na svijetu, vjerojatno. Radi se o mjestu koje se nalazi, pogodili ste, u Dubrovniku, jednom od najskupljih gradova s ex-Yu prostora, u kojem sam tri ova tu prutića bureka platila 20 eura", objasnila je.  

 

"Uzela sam okuse sir, špinat i teletina. Očekivala sam pravi ‘turist scam’ (prevara turista), ali, ljudi moji, ovo je prefino. Ovaj od teletine je bio najfiniji na svijetu. Sir i špinat mi nisu dovoljno posoljeni", ispričala je. 

"Nikad ne bih ponovo dala 20 eura za ovakav burek" 

"Ali, svejedno, nikad ne bih ponovo dala 20 eura za ovakav burek jer znam da mogu isti takav dobiti za 2 eura. Tako da s te strane dajem ocjenu 3 od 10, ali sa strane poduzetništva, brendinga, dajem 100 od 10. A to potvrđuje činjenica da su otvorili poslovnicu i u Dubaiju", zaključila je. 

Izazvala burne reakcije 

Njezinu snimku pregledalo je više od 587.000 ljudi, a brojni tiktokeri komentirali su cijenu bureka. 

"Porez na budale", "20 eura za burek na Balkanu, to u Americi zovemo prevarom", "Ovce su za šišanje", "To je pita, a ne burek", "3 bureka za 20 eura i jest ‘scam’, brate moj", "Bolje da si te novce dala za gorivo do Bosne da se najedeš ko čovjek za manje pare", neki su od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.