66 mil. pregleda: Tip se pohvalio ogromnom bananom, komentari su sve

Screenshot: TikTok

TIKTOKOM se širi video tipa koji se hvali ogromnom bananom i postao je totalni hit, a jasno je i zašto. Video je objavio vlasnik internetskog profila Tagple, po svemu sudeći Tajlanđanin, koji je ponosno pokazao divovsku bananu, no nije otkrio koliko je dugačka. 

@tagplethtiktok กล้วย | เอิร์ธสดชื่นปลูกสวนป่าผลไม้อินทรีย์ลดโลดร้อน #เอิร์ธสดชื่น ♬ เสียงต้นฉบับ - เอิร์ธสดชื่น Tagple

Video je pregledan čak 66.8 milijuna puta u samo tri dana otkako je objavljen i prikupio je više od 4.7 milijuna lajkova, a dobre sprdnje nije nedostajalo. 

"Sve me podsjeća na njega"

"San svake djevojke", "Savršena veličina", "Nedostaje mi moj bivši", "Treba mi dečko pod hitno", "Prevelika je", "Moj tip muškarca", "Sad mislim samo na jedno", "Sve me podsjeća na njega", "Treba mi jedna", "Prokletstvo", "Možda da se navečer javim bivšem?" samo su neki od komentara. 

@tagplethtiktok โอ้โห กล้วยอะไรนี่ | เอิร์ธสดชื่นปลูกสวนป่าผลไม้อินทรีย์ลดโลกร้อน #เอิร์ธสดชื่น #tagple ♬ เสียงต้นฉบับ - เอิร์ธสดชื่น Tagple

OK, sad da se malo uozbiljimo. Najvjerojatnije se radi o vrsti musa ingens, poznatoj i kao divovska planinska banana ili Oem, koja raste u tropskim planinskim šumama Nove Gvineje. 

Prema podacima na stranici Guinnessove knjige rekorda, grozdovi ove vrste mogu držati oko 300 plodova, koji teže čak 60 kilograma, a pojedinačni plodovi mogu dosegnuti i do 18 centimetara. Toliko o tome. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.