8.5 milijuna pregleda: Mladoženja jednom rečenicom šokirao prisutne, snimka je hit

Screenshot: TikTok

DRUŠTVENIM mrežama kruži snimka jednog vjenčanja koja je postala hit zbog izjave mladoženje. Naime, kad je došao red na njega da izgovori svoje zavjete, ispalio je rečenicu koja je šokirala sve. 

"Obećavam da ću udariti tu stražnjicu kad god budem imao priliku", rekao je pa dodao: "To je sve što imam za reći."

@ckentertainmentservices I promise to smack that 👋 FELLAS, this is your sign to go write those vows…now 🤣🫶 #ckent #weddingfilmmaker #sheehans #farmlife #vows ♬ original sound - Samuel Foree

"Izdržali smo ovoliko dugo"

"Jesi li siguran?" upitao ga je matičar, a mladoženja je kroz smijeh odgovorio: "Da. Ništa nisam pripremio." Zatim se čuje kako mu netko od prisutnih govori: "Hajde, Cody", no izgleda da je mladoženja bio zadovoljan svojim zavjetom. 

"Izdržali smo ovoliko dugo", zaključio je na kraju snimke, koja je prikupila više od 8.5 milijuna pregleda i brojne komentare. 

"Nije mu bilo dovoljno stalo do nje da napiše zavjete?" upitala je tiktokerica, a druga komentirala: "Zavjeti bi trebali biti ozbiljnog tona." "Da sam na njenom mjestu, postala bih odbjegla nevjesta", "Mladenka djeluje tako razočarano i osramoćeno" i "Ovo je bilo smiješno samo njemu", neki su od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.