Aleksandar ispao, Mirjana odmah pokazala sise: Da se mene pita, svi bi kućom šetali goli

Foto: Press

ALEKSANDAR Ralević drugi je stanar koji je napustio Big Brother show ove sezone.

"Očekivao sam da ću ispasti, bilo mi je dosadno. Nije neka ekipa. Gogo, Luča, Barbara, Darko... oni su bili ok", rekao je Aleksandar nakon ispadanja, priznavši da ga je Zorica najviše nervirala "jer neopravdano glumi veličinu".

"Gogo najbolji, Zorica dno", rekao je Antoniji, a onda je isto ponovio i samoj Zorici putem TV-a.

U novom tjednom zadatku stanari su završili vezani u parove ili grupe od tri osobe, pa će se tako sljedećeg tjedna tuširati, spavati, jesti i odjevati se skupa Darko i Tina, Ivona i Branislav,  Ervin i Barbara, Luća i Zorica, Giba, Mika i Mirjana te Anton, Goran i Vesna.

Budući da su i nominacije u parovima, glasovima stanara ispadanje sljedećeg tjedna prijeti Gibi, Miki, Antonu i Goranu.

"Animir dama" Mirjana Praizović

Druga od dvije stanarke koje su večeras ušle u BB kuću je "animir dama" Mirjana Praizović  iz Laktaša iz BIH, koja je već u uvodnom predstavljanju pokazala bujno poprsje.

Mirjana je završila je srednju školu u Banja Luci, ali je živjela neko vrijeme i u Njemačkoj gdje su radili njezini roditelji.

 
Na novu ukućanku, malo ko je ostao ravnodušan.

Na novu ukućanku, malo ko je ostao ravnodušan. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Friday, 25 September 2015

"Volim seksi muškarce, novac i sve što je lijepo, a najbolji ljubavnici su crnci", ispričala je Mirjana u uvodu, dodavši da će u kuću donijeti "pun kufer vibracija".

Mirjana radi kao hostesa po klubovima, a kako kaže, ponosna je na svoje silikone koje redovno pokazuje te obožava šetati gola. Ugradila je silikone veličine 3,45 kumična centimetra, ali ih "uskoro planira povećati za još koji kubik". Otkriva da se voli družiti samo sa muškarcima. Ima samo jednu prijateljicu koju je nedavno upoznala. U ljubavi voli starije muškarce.

Kraljica među muškarcima

Završila je srednju ugostiteljsku školu, za konobara  i u razredu je bila jedina djevojka među 26 muškaraca. To joj je jako imponiralo i iako je imala želju da promijeni školu muškarci su razlog zašto nije. Kaže da se osjećala kao kraljica. 

Ako joj u Kući daju mogućnost da uvede neko pravilo, ona bi odabrala da svi par sati dnevno budu goli.

"Ja ne bih gledala u njih, nego u njega. Koga? To je tajna", ostala je tajnovita na Antonijino pitanje kamo bi gledala kada bi svi kućom šetali goli.

Ima 6 tetovaža od kojih su neke na intimnim dijelovima tijela, a jedna od njih je "Tigar" na guzi.

Prva stanarka koja se pridružila BB ekipi bila je domaćica Vesna Bartolić iz Zadra.

Vesna bi mogla unijeti nešto mira među stanare, budući da je riječ o majci i baki koja voli kuhanje, šetnje u prirodi, plivanje, čitanje i dobre knjige, a publici je već poznata iz RTL-ovog kulinarskog showa 321 Kuhaj.

Djetinjstvo je provela u Gorskom kotaru i u Rijeci, po struci je pedikerka, a u Big Brother kuću ući će dan uoči 59. rođendana.

Vesna sama za sebe kaže da je brljava, otvorenog, vedrog duha. Za sebe kaže i da svoje kulinarsko umijeće ocijenjuje čistom desetkom, a njezin kuharski uzor je Jamie Oliver.

Vesna ne voli umišljene ljude

Vesna misli da su njene najveće švalitete iskrenost, svestranost i otvorenost, a za svoju najveću manu imenuje tvrdoglavost. Ne voli umišljene i lijene ljude i sa takvima će imati najviše problema u BB kući.

"Imam jednu dozu staha od ukućana", priznala je Antoniji prije ulaska u kuću, a priznala je i da su joj među ukućanima najsimpatičniji Mika i Giba.

 
Ukućani su dobili pojačanje. U pitanju je nova ukućanka.

Ukućani su dobili pojačanje. U pitanju je nova ukućanka. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Friday, 25 September 2015

Klanovi u kući

U nastavku je Antonija je s psihologinjom Violetom ušla u kuću i prokomentirala karatere "smrznutih" stanara. Morali su ostati nepomični, pa smo tako saznali da su prvi konflikti iza njih, a sada slijedi faza "stabilizacije".

"Oni su grupa, a svaka grupa ima razvojne faze koje prolaze. Sada ulaze u fazu stabilizacije, izlaze iz faze konflikta. Ljubomora, ljubav, simpatija, antipatija... Sve su to prošli, nije ni čudno što se stvaraju klanovi", rekla je psihologinja, koja je također ustvrdila da su se Tina i Barbara pokazale kao vrlo pristojne, baš kao i Ivona, dok su Anton i Darko mudri igrači koji bi mogli daleko dogurati.

 
Veliki Brat je izdao naređenje.

Veliki Brat je izdao naređenje. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Friday, 25 September 2015


"Konflikt imeđu Luče i Zorice nije dubok, oboje su željni dominacije u pozitivnom smislu pa zato frcaju iskre, rekla je psihologinja Antoniji.

Nominirani za odlazak bili su Aleksandar Ralević, Zorica Marković, Luka Mišnić Luća, Branislav Krstić i Goran Todić, no Zorica i Goran su prvi spašeni od ispadanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.