Bilo je predobro da bi bilo istinito: Ecclestone nije ostavio nikakvu napojnicu u Trogiru

Foto: FameFly

NAKON što se hrvatska javnost nekoliko dana bavila napojnicom koju je u jednom hvarskom restoranu ostavila Demi Moore, a čiju je fotografiju prema tvrdnjama vlasnika objavio brzopleti konobar, još je jedna napojnica izazvala pomutnju.

Bivši hrvatski zet Bernie Ecclestone, koji je redoviti gost na našoj obali, iako je njegov brak sa Slavicom završio prije nekoliko godina, navodno je u Trogiru ostavio 1200 eura napojnice.

Kontaktirali smo vlasnika restorana u kojem je Bernie navodno jeo i pokušali saznati više o tome, ali i prijašnjim posjetima jednog od najbogatijih ljudi na svijetu.

"Odgovorno tvrdim, nikakve napojnice nije bilo. Dapače, gospodin Bernie uopće ove sezone nije bio gost našeg objekta", rekao nam je vlasnik restorana, dodavši da je riječ o šali koja je otišla predaleko.

Ipak je bilo predobro da bi bilo istinito, a sudeći po iskustvu s Demi Moore, koja nakon objave računa ne želi sići sa svoje jahte, možda bi hrvatski ugostitelji trebali razmisliti dvaput prije nego što progovore o napojnicama. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.