Britanka ovisna o WC papiru: Obožavam njegovu teksturu i suhoću u svojim ustima

Foto: Facebook

BRITANKA Jade Sylvester tijekom trudnoće je razvila doista neobičnu ovisnost. Naime, ova 25-godišnjakinja počela je jesti WC papir i kako kaže, više ne zna kako prestati s tom navikom.

Njezina ovisnost otišla je toliko daleko da se Jade često suzdržava od odlaska u toalet.

"I danas sam se suzdržavala od odlaska u WC jer znam da ću čim uđem unutra dobiti želju da pojedem malo papira. Prilikom jednog odlaska obično pojedem oko osam listića", priznala je Jade koja svakodnevno pojede jednu rolu WC papira.

Njena ovisnost nije prestala ni nakon što je rodila sina Jaxona, prije 15 mjeseci te je s vremenom počela jesti sve više papira.

"Nakon drugog mjeseca trudnoće dobila sam tu neobičnu želju. Volim teksturu papira u svojim ustima, više nego okus. Volim i njegovu suhoću. Moja obitelj mi govori kako to nije dobro za mene, ali ja iskreno ne znam kako prestati s ovom navikom", objasnila je, prenosi Mirror.

Sada pokušava WC papir jesti jedino kada ide na toalet te u njemu uvijek drži spremne dvije role, jednu za uobičajeno korištenje, a drugu za jelo.

Jade je također otkrila kako WC papir ima različit okus, ovisno od kojeg je proizvođača.

"Znam da si sa ovim ne činim dobro, no dosad nisam razvila nikakve zdravstvene probleme", kazala je Jade koja ukupno ima petero djece, četiri sina i kćer.






 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.