Bujanec preko odvjetnika zatražio demanti od News-Bara

Foto: News-Bar

"VELIMIR BUJANEC je preko odvjetničkog ureda g. Nikoline Brkić zatražio demantij članka objavljenog na portalu News-Bar.hr pod naslovom 'Hitna pomoć oživljavala Bujanca nakon vijesti o zapljeni kokaina vrijednog 44 milijuna eura'. pod tvrdnjom da je 'čitav članak netočan'", stoji u objavi satiričkog portala News-Bar.

A budući da je svima (osim Bujancu i njegovim odvjetnicima) jasno da News-Bar objavljuje isključivo izmišljene vijesti, vijest je dodatno nasmijala čitatelje koji su se još jednom podsjetili da ništa ne može nasmijati više od hrvatske tragikomedije.

"Zbog tog razloga smo osnovali poseban istražni odbor koji će istražiti sve okolnosti ovog slučaja", napisali su na News-Baru i odmah dodali i demantij da je "prethodna rečenica također izmišljena" kako bi izbjegli eventualne nedoumice.

"Cijeli članak je netočan. Dakle netočno je da je 'hitna pomoć oživljavala Bujanca nakon vijesti o zapljeni kokaina vrijednog 44 milijuna eura'. Netočno je da je 'vijest o zapljeni tisuću sto kila najfinijeg kolumbijskog bijelog praha bila previše za srce velikog Hrvata sa slabim srcem, Velimira Bujanca'. Netočni su nadalje navodi: 'Vijest o toj rekordnoj zapljeni bila je previše za barda hrvatskog televizijskog novinarstva Velimira Bujanca koji se nasred šatora u Savskoj počeo gušiti i pao u nesvijest. Srećom ekipa hitne pomoći koja dežura kod šatora smjesta ga je odvezla i u kombiju počela s reanimacijom", započinje demanti, a što je još demantirao Bujanec preko svoje odvjetnice pročitajte u nastavku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.