Dirljivi trenuci nesretne obitelji: Vjenčali se ranije kako bi njihov umirući sin mogao biti prisutan

Screenshot: YouTube

CHRISTINE SWIDORSKY i Sean Stevenson vjenčali su se godinu dana ranije no što su planirali kako bi njihov umirući dvogodišnji sin, koji boluje od raka, mogao biti prisutan, piše Daily Mail.

Njih su se svoje trebali vjenčati u srpnju sljedeće godine, no maleni Logan nažalost ima još samo dva tjedna života. Stoga su njegovi roditelji odlučili vjenčati se sada, a hrabri je Logan bio kum. Tijekom 12-minutnog obreda u obiteljskom dvorištu u Pittsburghu, dvogodišnjaka je držala njegova baka, a zatim su ga roditelji, očima punih suza od sreće i tuge, primili u svoje naručje.

Ubrzo nakon Loganovog prvog rođendana, ustanovljeno je da ima akutnu leukemiju i rijetku Fanconijevu anemiju koja može dovesti do oboljenja od raka. U srpnju prošle godine obavljena mu je transplantavija matičnih ćelija, a četiri mjeseca prije odstranjen mu je bubreg kojeg je oštetio rak.

Liječnici su prošlog mjeseca na drugom Loganovom bubregu pronašli tumor, nakon čega je obitelji saopćena tužna vijest. "Užasno je teško jer je Logan tako drago dijete... Kada plačem on mi briše suze", rekla je njegova majka Christine.

Jedino što neutješni Sean i Christine mogu učiniti je provesti preostale Loganove dane u toplini obiteljskog doma.  "Pokopati svog sina bit će mi najteža stvar na svijetu. Znaš da će se dogoditi, a ne možeš ništa učiniti", rekao je bespomoćni otac, Sean Stevenson.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.