Dokumentarac o Papayi i Zrću osvaja filmski svijet

Foto: Press

TIJEKOM protekle godine najpoznatiji hrvatski klub Papaya snimio je vrlo zanimljivi glazbeno-turistički dokumentarni film "Papaya Make Some Noise" u režiji Vanje Vascarca o nastanku samoga kluba te plaže Zrće. Film je dosad zaradio mnogobrojne pohvale, ali i nominacije na domaćim i inozemnim filmskim festivalima.

"Tišina, more, manjak ljudi, krajolik koji podsjeća na mjesečevu površinu - što bi ovdje moglo biti zabavno?", ovo se pitanje priupitao Axwell, renomirani svjetski glazbeni producent i DJ, kada je prvi puta dolazio na otok Pag. Nedugo zatim prikazala mu se totalno drukčija scena i emocije: prekrasne plaže, glazba, ljudi, nezaboravna atmosfera koja vas osvoji na prvu.



Upravo opisanom scenom kreće dokumentarni film o jedinstvenom klubu koji je uspio u kratkom vremenu postati jedna od najtraženijih svjetskih glazbenih destinacija. Klub Papaya otpočetka prati svoj cilj, a to je postati svjetska  destinacija broj 1 za mlade te je u tome dosad dobila podršku najvećih imena svjetske glazbene scene koja ujedno i glume u dokumentarnom filmu o njenom nastanku: Axwella, Armina Van Buurena, Carla Coxa, Freemasonsa, Shapeshiftersa, Setha Troxlera, novinara DJ Mag magazina te mnogih drugih.



Film je trenutno uvršten na eminentne filmske festivale, kao što su Starigrad Paklenica Film Festival u Hrvatskoj i San Pedro International Film Festival, a pred potvrdom je i Knoxville Music & Film Festival. Također, treba napomenuti kako je film na austrijskom CIFFT-u (međunarodni odbor za izbor najprestižnijih turističkih filmova) nominiran u kategoriji najboljih turističkih dokumentaraca na svijetu!

Pogledajte službeni trailer dokumentarnog filma "Papaya Make Some Noise" u režiji Vanje Vascarca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.