Evo još jednog ljudskog Kena, ovaj je na operacije zasad potrošio 50.000 dolara

Foto: Instagram

BRAZILSKI model Celso Santebanes ima 20 godina i definitivno se može natjecati s Justinom Jedlicom za titulu "ljudskog Kena", kad bi se ona dijelila.

Pritom bi to značilo i da je osvajač titule za najjeziviji izgled zahvaljujući plastičnim operacijama, ali, on se, naravno s time ne slaže. Za britanski Mirror kazao je da je potrošio više od 50.000 dolara da "usavrši" svoj izgled te da je bio na operacijama nosa, brade, prsa i vilice. Pritom je kazao da je to sve napravio kako bi što više sličio Barbienom dečku.

Osim toga, dodao je i da se voli ponašati kao "ljudska lutka" kako bi što više sličio svojoj najdražoj igrački, štogod to značilo.

A za sve one koje to zanima: Celso je još uvijek solo. "Ljudski Ken neženja traži svoju Barbie. Tko želi biti moja djevojka? Nitko nije sretan kad je sam", napisao je na svojoj stranici na Facebooku.

Uvijek može probati s ljudskom Barbie Valerijom Lukyanovom, koja nije profunkcionirala sa spomenutim ljudskim Kenom Jedlicom. U svakom slučaju, ne zaboravite posjetiti Celsov profil na Instagramu, iako, mogao bi vas razočarati: ne objavljuje dovoljno selfieja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.