Film o Kostelićima pogledali Severina i Milanović, a najviše pažnje privukla je pratilja Brune Kovačevića

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

SVOJU svjetsku premijeru večeras je doživio "Gnothi Seauton", dokumentarni film o obitelji Kostelić, čije je stvaranje trajalo 23 godine.  Autor filma, čije je trajanje 93 minute, je Bruno Kovačević, a na premijeru je došlo oko 500 uzvanika. Svoje obećanje da će doći ispunio je premijer Zoran Milanović, koji je sjedio pored Kovačevića i Ivice Kosteliće.

Na premijeru je došla i Severina, koja se družila s Andreom Čermak. Najviše pažnje privukla je pratilja Brune Kovačevića, čije je seksi izdanje zasjenilo i samu Severinu.

Prvi kadrovi filma snimljeni su kad je Janica Kostelić imala osam godina, a posljednja klapa je pala 2014. godine u Sočiju.

"Gips je bio naš trener u Medveščaku gdje sam skijao. Kad sam došao na televiziju, upoznao me s klincima, rekao mi da bi želio razvijati njihovu karijeru i kako bi želio da izgleda njihova karijera u sljedećih 12 godina. Uhvatio sam se na mamac, i malo po malo, prošle su 23 godine", ispričao je Kovačević za Dnevnik HRT-a.

Film nosi starogrčki naslov "Gnothi Seauton" što u prijevodu znači upoznaj samog sebe, a obrađuje kompletnu temu nevjerojatnog životnog puta najtrofejnije hrvatske sportske obitelji.

Nakon hrvatske projekcije, film kreće i u svijet. Uvršten je u program 15-ak svjetskih filmskih festivala te će se prikazivati u kinima u New Yorku i Los Angelesu, kako bi se mogao kandidirati za filmsku nagradu Oscar u kategoriji najboljeg dokumentarnog filma. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.