Finale SP-a ili seks sa ženom, što je odabrala većina muškaraca?

Screenshot/Foto: YouTube/Shutterstock

DVOBOJEM Argentine i Njemačke večeras završava Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu.

Tim povodom stranica za online dating "Ashley Madison" napravila ja anketu u kojoj je sudjelovalo 15 tisuća njihovih korisnika.

Rezultati ankete pokazali su da bi većina oženjenih muškaraca suočenih s ovim izborom ipak odabralo - nogomet. Točnije, 72 posto njih radije bi gledalo finale SP-a, nego se seksalo sa svojom ženom.

"Ovi muškarci su hard core nogometni fanovi koji su protekli mjesec posvetili svoje slobodno vrijeme i emocionalnu energiju na navijanje za svoju omiljenu momčad. Vjerovali ili ne, strast i uzbuđenje koje muškarci osjećaju za utakmice često su jednaki strasti koju osjećaju za svoje partnerice. U ovom slučaju utakmica ima prioritet ispred ispunjavanja seksualnih potreba u njihovoj vezi", objašnjava Noel Biderman, osnivač i izvršni direktor stranice. 

Međutim, to ima i neke posljedice.

Dok muškarci gledaju utakmice i zanemaruju svoje žene i djevojke, one koriste priliku da se zabavljaju na stranicama ovog tipa. Slogan "Ashley Madisona" je jednostavan - život je kratak, upustite se u aferu. Glasnogovornik stranice kaže da je broj njihovih ženskih korisnika u Francuskoj i Njemačkoj porastao između 600 i 900 posto u vrijeme dok su reprezentacije tih zemalja igrale utakmice na SP-u.

"U vrijeme velikih sportskih događaja, pogotovo ako su oni orijentirani na muškarce, registracija ženskih korisnika raste", kaže glasnogovornik.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.