Glazbena legenda Miladin Šobić u teškom zdravstvenom stanju

Foto: Anadolija

NAJZNAČAJNIJI crnogorski glazbenik, kompozitor i tekstopisac Miladin Šobić nalazi se u teškom zdravstvenom stanju nakon što je sinoć doživio moždani udar. Kako javlja dopisnik agencije Anadolija, Šobić je smješten na odjelu intenzivne njege Kliničkog centra Crne Gore u Podgorici.

Nakon sinoćnje hitne intervencije u bolnici u Nikšiću, Šobić je prebačen u Podgoricu, gdje mu je ukazana pomoć zbog sumnje u krvarenja na mozgu, nakon čega je i operiran.

Direktor Neurološke klinike u Podgorici dr. Novak Lakićević izjavio za medije kako je Šobić, odmah nakon prijema, zbog krvarenja u mozgu i operiran.

"Trenutno je stabilnih vitalnih parametara, ali je i životno ugrožen", kazao je Lakićević i dodao da je pacijent smješten na intenzivnoj njezi.


Kantautor Šobić aktivno se bavio glazbom početkom 80-ih godina prošlog stoljeća, a bio je poznat širom bivše Jugoslavije. Autor je hitova "Kad bi došla Marija", "Đon", "To sam ja" i mnogih drugih.

Rođen je 1956. u Nikšiću u Crnoj Gori, gdje je završio osnovnu i srednju školu. Studentske dane, tijekom kojih je napisao svoje najpoznatije pjesme, proveo je u Dubrovniku, a vrhunac karijere doživio je nakon što se početkom osamdesetih preselio u Sarajevo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.