Gradski vijećnik dao ostavku - na klingonskom

Screenshot: YouTube

GRADSKI vijećnik David Waddell, iz grada Indian Trail u Sjevernoj Karolini dao je ostavku putem pisma od četiri rečenice na klingonskom, izvještavaju američki mediji.

Waddell je takvu ostavku s pozicije na kojoj je bio dvije godine dao kako bi "ubacio malo humora u čitavu situaciju", a u njoj je stajalo: "Proučavajte gradske zakone. Vratit ću se sljedeći put da svjedočim pobjedi. Ostavka vrijedi od 31. siječnja 2014. Možda je danas dobar dan za ostavku".

Njegovo je pismo gradonačelniku Michaelu Alvarezu dostavljeno na Silvestrovo i nije mu bilo nimalo zabavno. Za NY Daily News kazao je da je taj potez "sramotan". "Želim mu sve najbolje, neka živi dugo i uspješno. Ne znam što bih drugo kazao", zaključio je.

S druge strane, Waddell je napomenuo da je ovaj način odabrao za davanje ostavke jer "ljudi ionako nikad nisu znali što da misle o njemu...Pa se valjda mogu ja posljednji smijati", prenosi Charlotte Observer.

U dodatnom pismu, koje je napisao na engleskom, Waddell je pojasnio da su ga sve više počeli smetati planovi za razvoj grada te nepoduzetnost lokalnih vlasti. U Vijeću je bio poznat po tome što je stalno glasao protiv svih predmeta koji su dolazili na raspravu. Dužnost je trebao obnašati do 2015. godine.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.