Internet bruji o ovoj jezivoj fotki: Otac tvrdi da je iza kćeri snimio duha

Foto: Imgur

JEDNA se fotografija proteklih dana s Reddita proširila ostatkom interneta.

Radi se o fotografiji na kojoj jedan otac vjeruje da je snimio dio duha samuraja iza svoje kćeri. Ona je snimljena na plaži za vrijeme odmora u Zushi u Japanu, a nakon što je njezin tata snimio seriju od pet fotki sa svojim smartphoneom, na jednoj od njih uočio je tajanstvene crne čizme iza djeteta.

Prijatelj obitelji fotografije (jednu sa i jednu bez "duha") je objavio na Redditu, tražeći od ljudi da komentiraju ono što vide.

"Moj je prijatelj snimio svoju klinku. Malo je previše uznemiren da bi sam objavio fotografije pa ja to radim umjesto njega jer me ovo fasciniralo. Nitko nije bio u blizini kad je fotka snimljena i definitivno nije bilo nikoga iza nje. Snimio je pet fotografija na istom mjestu unutar otprilike dvije minute. Poznajem ga godinama i vjerujem mu. Fotka definitivno nije fotošopirana, ali ne kažem da je to nešto", napisao je.



Fotka je na Redditu objavljena pred nekoliko mjeseci, ali sad je počela kružiti društvenim mrežama.

Naravno, oni koji razmišljaju nešto racionalnije, ističu da se iza djevojčice vidi i dio plavog ili traper materijala od osobe koja očito stoji iza nje, ali muškarac koji je objavio fotografiju inzistira da u blizini nije bilo nikoga.

Fotke su snimljene u blizini grobnica samuraja, a čovjek koji je fotku objavio napisao je: "Meni to izgleda kao čizme samuraja. Jednostavno ne možemo ovo objasniti". I priča je rođena.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.