"Justin Bieber voli udarati dečke šakom u prepone"



MENADŽER Justina Biebera, benda Wanted te Carly Rae Jepsen, Scooter Braun tijekom intervjua za New Yorker otkrio je neke zanimljive detalje o mladoj pop zvijezdi, Justinu Bieberu.

Naime, Scooter je ispričao kako je vrlo pedantan te ne voli kad njegovi pjevači propuste jedan plesni korak u koreografiji čak ni na probama. Osim toga, Scooter ističe da voli da je sve pravedno pa je tako ispričao jednu anegdotu u kojoj je istaknuo da Justin voli igrati igru udaranja muškaraca u prepone.

"Justinu je bilo dosadno pa je zaigrano počeo jednu igricu koju voli i u kojoj sve muškarce udara u prepone šakom. Prvo je krenuo mene, ali ja sam blokirao, zatim je to napravio i voditelju, ali i on se spasio. Kad je Justin krenuo na Sivu Kaneswarana iz Wanteda, on se nije uspio obraniti. Kaneswaran nije znao kako reagirati na to te je izjavio: 'Ne želim ozlijediti njegovu malu lijepu facu'. Na to sam mu rekao: 'Samo ga udari u jaja. to je poštena igra'. Međutim, Justin se nije dao. Stoga sam morao povisiti ton i rekao sam mu: "Justine, ovo je poštena igra. Ti si njega udario u jaja, poštena igra!'", ispričao je Braun. Ipak, Scooter nije otkrio kako je ovaj mali sukob naposljetku završio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.