Kreativne radionice na Uskršnjem sajmu

BOGAT program Uskršnjeg sajam u Green Goldu upotpunit će i besplatne kreativne radionice za velike i male posjetitelje.

Radionice će se održavati svakim danom za vrijeme trajanja sajma, poslijepodne  od 17:00 -18:30 , a u petak u subotu će biti i u prijepodnevnom terminu od 10:30 -12:00h. Sudjelovati može svatko tko ima volje i želje za stvoriti veseo uradak svojim rukama.  Svi polaznici će sa radionice ponijeti kući svoj mali suvenir, podsjetnik na veseli i šareni uskršnji sajam, kojeg su sami napravili na radionici.

Za izvođenje i organizaciju radionica pobrinuo se OmnisArt portal koji ujedno slovi  kao najveći portal posvećen kreativnosti  u Hrvatskoj sa izloženih preko 4000 unikatnih radova svojih korisnika. Vješti i iskusni voditelji, članovi OmnisArt zajednice, pobrinut će se da svaki od polaznika otkrije skrivene potencijale kreativnog stvaralaštva.  Dobra zabava, ugodna opuštena atmosfera i  veseli radovi  su zagarantirani.  Broj polaznika je ograničen na 10 stoga na vrijeme dođite.

Srijeda: 

Stitch Uskršnje čestitke

Polaznici će se na ovoj radionici upoznati sa osnovama stitch tehnike. Koncem i iglom se našivaju perlice pojedinačno ili u nizovima, za kartonsku podlogu. Motivi na čestitkama će biti inspirirani nadolazećim blagdanom i u proljetnom duhu.

Četvrtak: 

Uskršnje jaje u terracota teglici

Zanimljiva radionica na kojoj će se ukrašavati veliko stiroporno jaje i terracota teglica; antikni štih, veseli motivi i šljokice nikoga neće ostaviti ravnodušnim ako ovako nešto postavite na Uskršnji stol kao dekoraciju.

Petak:

Origami košarica za jaja

Za drevnu tehniku Origami svi su vjerojatno već čuli. Oni koji  se odvaže okušati u ovoj tehnici naučit će kako izraditi idealnu košaricu za poklanjanje pisanica. To će zasigurno biti originalan i nenadmašiv poklon najbližima. U kombinaciji sa scrapbooking tehnikom prilikom čega ćemo dodatno ukrasiti papir za izrađivanje košarica, ovu ideju ćete zasigurno željeti ponoviti.



Ukrašavanje bočica špagom – EKO radionica

Vrlo jednostavnom tehnikom staroj i običnoj bočici podarit ćemo novi izgled. Učinit ćemo je dostojnom da bude istaknuta kao poseban detalj. Sa tehnikom koju će polaznici savladati mogu i sami kod kuće  urediti bočice koje će poslužiti kao dekoracije za dom.

Subota:

Veseli vilenjaci od filca

Radionica veselih vilenjaka namijenjena je za velike i male. Vilenjaci veseljaci  mogu poslužiti kao igračka, ukras, poklon, a osim toga bit će izniman podsjetnik na  posjet  Uskršnjem sajmu.



Farbanje jaja i kutije za jaja – EKO radionica

Važno je i reciklirati stoga smo odlučili pokazati kako od obične kartonske kutije za jaja možete napraviti divnu uskrsnu dekoraciju. Pridružite se i zabavite, te kući odnesite iznenađenje.

Podsjećamo, uskršnji sajam održava se od 4. do 7. travnja 2012.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.