Lezbijka savjetuje: Muškarci, ovo trebate raditi ako želite zadovoljiti žene!

Screenshot: YouTube

ALI ADLER, producentica, scenaristica, spisateljica, a inače i lezbijka, odlučila je pomoći muškarcima (da bi usrećila žene) i objasniti im kako pristupiti tom vječno enigmatičnom i kompliciranom ženskom tijelu.

Napravila je to budući da se često u razgovorima s muškarcima susretala s izjavama koje su je natjerale da pomisli da oni nemaju pojma kako zadovoljiti ženu, a svoj je "humanitarni projekt", kako ga naziva, uobličila u knjigu "Kako jebati ženu: Insajderski vodič kroz ljubav i veze".

"Dok sam se seksala s drugim ženama, ti si masturbirao brzinom koja je suprotna od one koja je dobra za žene. Dakle, u prednosti sam i vrijeme je da svoje znanje podijelim", napisala je.

Bustle je izdvojio neke od njezinih savjeta:

Napadi na lice nisu dozvoljeni

"Ljubljenje je test za jebanje. Ako se grozno ljubiš, stvari često neće otići dalje od toga. Budi nježan, ali snažan, pogotovo na početku. Postavi tempo, ali obrati pažnju na njezine smjernice. Ne ulijeći. Tvoj jezik nije rover na Marsu, nije uređaj za istraživanje programiran da uzorke sline ispostavi NASA-i".

Nježno diranje sisa


"Golicanje je bolje od stiskanja. Ako želite da ostanemo napaljene, nemojte se fiksirati na sise jer će nas to iziritirati do točke odustajanja. Prestanite sve stiskati cijelo vrijeme. Neke žene vole grublje, ali čak i u tom slučaju jako često je odsustvo onoga što žena želi upravo ono što ju najviše napaljuje".

Pažljivo s klitorisom!

"Unatoč tomu što možda misliš, klitoris nije sićušni penis. Kad dodirneš taj vrijedni dragulj, pripazi da su ti ruke čiste i nokti uređeni. Pristupi mu s istom nježnosti kao da podižeš buba maru s nekoga koga ne želiš uznemiriti. Ponekad je epicentar malo s jedne ili druge strane".

Prvo prsti

"Prsti neće uništiti doživljaj koji ćeš joj ubrzo omogućiti svojim penisom. Ali, oni vam omogućuju testiranje u kojem je žena stanju. Jednostavno, ako je mokra, to vam pokazuje da je spremna. Ako još nije dovoljno mokra, a govori ti da je spremna, onda je lažljivica. Jednostavno nisi napravio dovoljno da ju pokreneš ili joj se ne sviđaš dovoljno. Vagina nikad ne laže".

Oralno je obavezno

"Velik dio seksa ženama se odvija u glavi. Ponekad se neće moći opustiti zbog nesigurnosti ili inhibicija. Tad ti uskačeš. Kad se spustiš dolje, lice ti je ravno na njoj i moraš se ponašati kao da je njezina vagina nešto najbolje što si ikad pomirisao, okusio i još usto pokaži da ti je privilegija biti joj u blizini".

Nabijanje? Prestani.

"Usredotoči se na to da ona svrši misleći da si tip kojem je stalo. Poslije toga radi što god želiš. Naravno, trebaš je pojebati, ali izostanak toga dovodi je u stanje želje, što je gotovo jednako zadovoljavajuće. Ne može sve biti samo bum-bum-bum, iako sam sigurna da je i to zabavno, ali postoji i nešto što se zove umjetnost zadirkivanja. Nemoj samo nabijati, neka to bude postepeno".

Ne zaboravi malo prljave priče


"Glava je najvažniji ključ za seksualnu povezanost sa ženama. Pričaj joj prljavo. Pripremi teren. Prisili ju da obrati pažnju na to što se događa u tom konkretnom trenutku. Odagnaj njezine nesigurnosti".

Slušajte ju


"Ženi je najdraža predigra to da ju slušate. Ključ za kraljevstvo vagine jest: Nemojte popravljati, samo slušajte. To je teško, ali je ključno. Razmišljajte o svojem penisu kao o mikrofonu, umjesto kao o šrafcigeru. Da, volimo seks (zapravo ga obožavamo!), ali ako se osjećamo loše - nećete ništa povaliti".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.