Mišo Kovač: Ovo je kriminal, idem na policiju ili USKOK-u!



PRIČA o najavljenom nastupu Miše Kovača u Švicarskoj ne staje. Nakon što je gospođa Lidija Kovač za Index progovorila o navodno mutnom poslovanju Roberta Martinovića, u prepucavanje su uvučeni i organizatori koncerta iz Švicarske koji su se naknadno ogradili od cijelog događaja i zatražili od gospođe Kovač da im se javno ispriča zbog izjava iznesenih na portalu Index.

Budući da se gospođa Lidija Kovač nije ispričala, gospođa Veronika Olujić Prgomet odlučila je iznijeti svoju stranu priče.

Gdje je ugovor?

Nakon svega, oglasio se i sam Mišo Kovač koji je kratko i jasno zatražio da se gospodin Martinović izjasni oko njegova prava da organizira koncert bez dopuštenja izvođača čiji nastup organizira, te da predoči ugovor koji bi mu takve dogovore omogućio.

U prijašnjim je člancima rečeno da postoji ugovor između agencije Olujić & Radoš Eventmanagment i Roberta Martinovića, međutim, gospodin Mate Mišo Kovač želi da se javnosti prezentira ugovor između njega i gospodina Martinovića tvrdeći da takav dokument ne postoji i ostaje pri tome da ga nitko prije samog koncerta nije kontaktirao.

Robert Martinović slaže se s Mišom oko toga da ugovor ne postoji, ali i dodaje da je postojao usmeni dogovor između njega i Lidije Kovač. Štoviše, Martinović tvrdi da mu je gospođa Kovač dala "zeleno svjetlo" i da je sve bilo u redu do nedjelje kada ga je nazvala i njihov dogovor iz nekog razloga raskinula.

Lidija Kovač tvrdi da usmeni dogovori ne dolaze u obzir jer članovima benda treba radna dozvola bez koje ne mogu prijeći granicu, a potrebni se dokumenti moraju dostaviti nadležnim službama.  

U ponedjeljak ću ga prijaviti!

Međutim, poslovni odnos između gospodina Martinovića i Miše Kovača nije novost i seže više od 15 godina unazad. I dok gospođa Kovač tvrdi da se u posljednjih 14 godina nisu čuli sve do protekle nedjelje, Robert Martinović govori da je u posljednjih 15 godina organizirao najmanje 15 koncerata Miše Kovača što, napominje, može i dokazati.

No, slavni pjevač smatra da je jedino rješenje prijava policiji ili USKOK-u, a za Index je rekao: "U ponedjeljak ću ga prijaviti. Idem na policiju ili USKOK-u. Još nisam odlučio. Ako uđe u Hrvatsku, policija će ga uhapsiti i onda ćemo imati ozbiljan razgovor. Ne možete organizirati moj koncert bez razgovora sa mnom. To je kriminal. Ja tog čovjeka nisam vidio 14 godina".    

Reakcija Roberta Martinovića na Mišinu prijetnju bila je: "Ovo je smiješno".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.