Najseksi kriminalac na svijetu ima mračnu prošlost

Foto: GoFundMe

JEREMY MEEKS, zatvorenik koji je zaludio žene diljem svijeta, jučer je javnosti pokušao objasniti da nije opasan gangster.

Međutim, mediji polako izvlače na vidjelo njegovu kriminalnu prošlost, a detalji iz njegovog života ipak daju naslutiti da je 30-godišnji Jeremy itekako opasan lik.

Ovaj tjedan uhićen je zbog ilegalnog posjedovanja oružja, a u proteklih deset godina povlačio se po sudnicama zbog krađe identiteta, lažnog predstavljanja i odupiranja uhićenju.

2002. uhvaćen je u krađi i nakon priznanja krivnje osuđen na dvije godine zatvora.

Član je opasne i zloglasne bande Crips. Policajac Joseph Silva kaže da je Meeks jedan od najopasnijih kriminalaca u Stocktonu, a njegova nasilna banda jedna od najaktivnijih na tom području. Meeks ispod oka ima tetovažu suze koja često simbolizira smrt tj. čin ubijanja. U nekim bandama tetovira se "prazna" suza kada član izgubi važnu osobu, a suza se ispuni kada se član osveti za to.

Meeks i njegova obitelj tvrde da nije upleten u nikakve kriminalne radnje, a događaje iz prošlosti želi što prije zaboraviti.

Strani mediji upozoravaju da ovakvo veličanje kriminalca i njegovo pretvaranje u zvijezdu šalje potpuno krivu poruku, i time se skreće pažnja s činjenice da je odgovoran za niz prekršaja i zločina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.