Napušite se pa svratite: Ovo je stranica za "stonere"

Screenshot: PuffPuffChat

NEKI ljudi tvrde da imaju najbolje ideje kad su napušeni, a što se tiče redditora cherry_garcia to je očito istinito.

Naime, ovaj mladić, po imenu Eric, zaključio je da na tržištu postoji rupa za napušene ljude koji žele komunicirati s drugim napušenim ljudima. Pa je osmislio PuffPuffChat.

U pitanju je stranica koja nasumično spaja korisnike kroz tekstualne ili video chatove. Imena se ne koriste, samo trebate rangirati koliko ste napušeni od nula do 10. Što, u principu, znači da stranicu možete posjetiti i potpuno trijezni, a 22-godišnji Eric to i potiče.

"I oni koji ne puše su dobrodošli. Da samo s nekim dobro popričaju ili da iskuse antropološki užitak koji pruža vidjeti stonere u njihovom prirodnom okruženju", kazao je za Daily Dot.

"Obožavam voditi napušene razgovore sa svojim prijateljima i mislio sam da bi stranica koja omogućuje slično iskustvo s nasumičnim ljudima s interneta bila zabavna", kazao je, a čini se da je bio u pravu budući da PPC dosad, u samo dva mjeseca rada, ugostio više desetaka tisuća razgovora.

Jedina kritika koju su korisnici imali jest činjenica da ne mogu locirati ljude s kojima su vodili zanimljive razgovore nakon što zatvore chat. Ali, rješenje je na Redditu: tamo je otvoren podforum PPC missed connections na kojem se mogu potražiti svi izgubljeni stoneri.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.