Objavio scenarij filma "Reservoir Dogs" u pojedinačnim tweetovima

Screenshot: Cargo Collective

ARGENTINSKI marketinški stručnjak Jorge Zacher odlučio je na društvenoj mreži Twitteru istvitati čitav scenarij kultnog trilera "Reservoir Dogs" Quentina Tarantina.

U pothvatu gotovo jednako složenom koliko je i sama radnja filma, učinio je to obrnutim redosljedom - od kraja prema početku - tako da se čitav scenarij filma može pročitati na Twitteru, prenosi britanski Telegraph.

Koristeći ukupno petnaest Twitter profila - po jedan za svaki lik u filmu zajedno sa središnjim pripovjedačkim glasom - Zacher je istvitao sve replike svakog pojedinog lika Tarantinova klasika iz 1992.

Tvitovi čine kontinuiranu komunikaciju u kojoj je bez prekida sadržan kompletan scenarij 98-minutnog filma u kojemu glume Harvey Keitel, Tim Roth i Michael Madsen a koji, unatoč tome što je postao klasikom nezavisnog filma i kultni hit, nije dobio niti jednu važniju nagradu.

Posljednji tvit, koji se zapravo na računu @ReservoirDogs_ vidi kao prvi, predstavlja uvodnu rečenicu scenarija koja glasi: "Osmorica muškaraca u CRNIM ODIJELIMA, sjede za stolom u kafiću".

Slijedi: "To su Mr. White, Mr. Pink, Mr. Blue, Mr. Blonde, Mr. Orange, Mr. Brown, Nice Guy Eddie Cabot i veliki šef Joe Cabot".

Posljednju rečenicu scenarija, tvitanu prvu, kolumnist The Telegrapha nije želio otkriti, no ona se može pročitati na Twitteru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.