On zna da "nije zlato sve što sja" i razotkriva slavne koji nose lažnjake

Screenshot: Instagram

U MORU Instagram profila na kojima slavni ponosno pokazuju svoj "bling-bling", pojavio se jedan koji dokazuje kako blještavilo kojim se hvale nije uvijek pravo.

Anonimni 30-godišnjak iz Europe na profilu "FakeWatchBusta" proziva slavne koji nose lažnjake.

"Ne želim reći više od toga jer mi se skupljaju prijetnje tužbom od draguljara koji prodaju te lažne satove. Barem jednom tjedno dobivam zahtjev za obustavom profila. Instagram je ugasio moj prvi račun kada sam razotkrio Carmela Anthonyja s lažnim Piguetom. Sada je sve u redu, ali bilo je puno drame s njegovim sponzorima kada sam razotkrio replike", rekao je u intervjuu za VICE.

FakeWatchBusta najviše se fokusira na repere, sportaše, reality zvijezde i političare, a njegov cilj je ismijavanje onih koji se hvale lažnjacima: "Preko taga #Rolex pronalazim najviše rezultata, ima puno ljudi koji svoj lažni sat žele prikazati kao pravi kako bi dobili lajkove i divljenje drugih. Kada pronađem kandidata za razotkrivanje, objavim njegovu fotografiju uz smiješnu i pomalo uvredljivu poruku, i onda tagiram tu osobu. Ponekad tagiram i njihove prijatelje kako bi se vlasnik bio još više osramoćen". 

On osobno ne izrađuje satove, ali priznaje da su oni njegova opsesija: "Fasciniran sam njihovim mehaničkim aspektom. Ne zanima me toliko aspekt luksuza, ja sam više geek za satove i proučavam kako rade. Počeo sam proučavati probleme s kontrolom kvalitete u švicarskoj industriji i to me dovelo do dobrog poznavanja satova". 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.