Otkrivena mračna prošlost nove djevojke Clinta Eastwooda

Foto: Guliver Image/Getty Images

CLINT EASTWOOD na dodjelu Oscara stigao je s novom partnericom, 51-godišnjom Christinom Sanderom, koja ima mračnu prošlost. Prije nego je upoznala 32 godine starijeg glumca, bila je u kratkom i turbulentnom braku s Paulom Wainscoatom, koji ju je u dva navrata prijavio za zlostavljanje.

Svoju bivšu vlasnik lokalne pekarnice Wainscoat naziva "ludom sponzorušom", piše Daily Mail. Bivši suprug opisao je epizodu u kojoj se Sandera probudila usred noći istraumatizirana smrću svoje mačke, te je počela urlati i udarati ga po licu.

Tvrdi da je očekivala kraljevski tretman, a jednom prilikom mu je u alkoholiziranom stanju zaprijetila da će sjekirom uništiti namještaj.

Iako priznaje da je išla na sastanke Anonimnih alkoholičara i prošla 15 satova za kontroliranje agresije, Sandera ne želi priznati da je alkoholičarka. Njen bivši suprug tvrdi da je "bijesno trošila novac", obećavajući da će dio vratiti iz svoje ušteđevine, no kasnije je doznao da je nema. Navodno je samo vjenčanje koštalo 60.000 funti.

Oba puta kad ju je prijavio za zlostavljanje, sam je platio jamčevinu za nju, a policiji nije pokazao ni ozljede koje mu je zadala.

Daily Mail piše da se Christina uselila u Clintovu vilu, a njegova djeca smatraju da se doima normalno. S glumcem se upoznala kad je počela raditi kao hostesa u restoranu njegovog hotela u Kaliforniji. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.